9 Comments

 1. Svaka čast momci,
  A vi koji ne možete da razumijete, bolje da se ne javljate i ne pisite glupe komentare.
  U to je uloženo mnogo truda.
  Nije ASK Gvozdeni Puk sam u RS, malo urporite sa glupim komentarima.

 2. Kolege iz Prnjavora simuliraju vojno policijske operacije, ko ne razumije, ko nije dorastao da poznaje i prati AS u Republici Srpsko, neka se ne javlja i neka ne formira glupe misli koje mogu da proizvedu tako glupe komentare.

 3. Ima još budala koji svoj konpleks liječe ratnim igricama! Kada bi pravi metak opalio ili tenk naisao utekli bi glavom bez obzira!

 4. Sad se kao pereš…. Trebalo bi o svojim postupcima da razmišljaš prije nego što uradiš (napišeš)! Gnjidice mala…. A ako nekog ovde treba blokirati to si ti.

 5. Gospodine Vedrane , zamolio bih vas da ,naravno ako ste u mogućnosti blokirate osobu koja se predstavlja pod moim imenom ,, ovo malo grada ,,.moja adresa je kod vas registrovana prije 7-8 mjeseci a ja uočavam zadnja dva dana da se na istom fonu pojavljuje još neko . Komentar koji je iznio totalno odudara od mojih vidjenja . Naime ni u snu mi ne pada na pamet da kritikujem hrabre , odlučne , ljude koji su spremni za borbu isključivo svojim inteligentnom i pameću i koji nisu rodjeni da im život prodje maštajući o još jednom ,, ojeru ,, po svaku cijenu i koji ostadoše ovde,,dole ,, da to ostvare. Tako da ovaj komentar da su ovi momci sto provozase tenk prnjavorom kreteni nije moja misao !!!! Lp

 6. Gospodine Vedrane , zamolio bih vas da ,naravno ako ste u mogućnosti blokirate osobu koja se predstavlja pod moim imenom ,, ovo malo grada ,,.moja adresa je kod vas registrovana prije 7-8 mjeseci a ja uočavam zadnja dva dana da se na istom fonu pojavljuje još neko . Komentar koji je iznio totalno odudara od mojih vidjenja . Naime ni u snu mi ne pada na pamet da kritikujem hrabre , odlučne , ljude koji su spremni za borbu isključivo svojim inteligentnom i pameću i koji nisu rodjeni da im život prodje maštajući o još jednom ,, ojeru ,, po svaku cijenu . Tako da ovaj komentar da su ovi momci sto provozase tenk prnjavorom kreteni nije moja misao !!!! Lp

  • Kakvi kreteni spremaju se za odbranu od Nato-a.To im je naredio Vrhovni komamdant Milorad Dodik.Zar ne pratis hoce da nas ove izdajice iz SDS uvedu u Nato zbog toga presjednik dize borbenu gotovost.Jos kada rasporedimo nuklearni otpad nece smjeti niko da nas napadne.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*