4 Comments

  1. Zaista ne vidim u cemu je problem?Na jezeru Drenova se peca od kako je izgradjeno,tacno 40 godina i nikada se nije prestajalo pecati,a istovremeno se grad snadbjevao vodom i sve to pratile nadlezne institucije.Nekada vodoprivreda iz Odzaka,a sada iz Bijeljine i institut zdravlja kontrolise kvalitet vode.Zadnji u hijerarhiji nadleznosti je Ministarstvo RS koje izdaje dozvolu Ribolovnom drustvu iz Prnjavora o koncesijo,odnosno o upravljanju i koristenju jezera.
    E,sada razumijem i gospodina Svraku koji je vrlo dobro upoznat sa ovom situacijom jer je bio Nacelnik Komunalne policije,a u cijem je djelu i ova problematika oko zone sanitarne zastite.
    Pa bih samo rekao gospodinu Svraki,da se obrati nadleznima,a ne da pise ovakve komentare koji su na mjestu ali na pogresnu adresu upuceni!!!

  2. Švrakane je*i govna majmune,ako si komunalac idi istresaj kante,i nekenjaj mnogo,je*ala te ona tvoja inspektorica sto **** ****,pa i tebe drzi na funkciji

  3. Trebate gospodo pecati na Ukrini. Jezero je vodozahvat. Vodozahvat za snabdijevanje grada pitkom vodom. Gajiti ribu u vodozahvatu, i organizovati takmičenja u pecanju, u prvoj zoni sanitarne zaštite…, apstraktno je, glupo, nezakonito, bolesno… Pita Ćando svojevremeno:”Kako to riba može zagaditi vodu?” Može Ćando, naravno da može, ako populacija nije prirodno regulisana.

    • Жељко, коме то причати? Сви то знају да није по закону, али сви окрећу главу јер су риболовци велика изборна база.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*