Stigao asfalt i u štrbačke Parloge FOTO

Stigao je asfalt i u donjoštrbačke Parloge! Za dionicu asfalta u ovom zaseoku u dužini od 1.000 metara iz opštinske kase izdvojeno je oko 90.000 maraka.

Na tim povodom upriličenom narodnom veselju, domaćin Vlado Todorović prvo tradicionalno poštenje uručio je Miloradu Mići Kondiću , predsedniku OO Srpske radikalne stranke “Dr Vojislav Šešelj” , kako je naglasio, u znak zahvalnosti za ispunjeno obećanje.

-Ranije sam u skupštinskoj sali u šali rekao da ću od Parloga napraviti mali Pariz. Naravno, ovih kilometar asfalta ozbiljna i velika su stvar ne samo za ovdašnje meštane Parloga. U ime skupštinskog kluba “Petica” zahvaljujem načelniku Tomašu koji je uvažio naš prijedlog da ovaj putni pravac nađe svoje mjesto u kapitalnim investicijama. Nastavljamo saradnju i gradimo i u ostalim dijelovima naše opštine. U opštem interesu-nije krio zadovoljstvo Kondić, pogotovo što se sa radovima nastavlja i poslije izbora.

Zadovoljstvo sa mještanima što, kako je istakao, prašnjavi iputevi i izlokvani drumovi na opštini sve više postaju stvar prošlosti, podijeli su i čelni čovjek opštine Darko Tomaš, predsjednik Skupštine opštine Željko Simić, i ostali saradnici.

– Ovo je i moj rodni kraj, otud zadovoljstvo još veće. Gradimo i dalje, kao i u drugim dijelovima naše opštine. Ovo je samo jedan u nizu primjera da ni poslije izbora nismo ugasili mašine. Naprotiv! Ubacujemo u još veću brzinu. U toku su mnogi i slijede novi poduhvati od zivotnog značaja za sve Prnjavorčane-poručio je načelnik Tomaš.

– Dobra saradnja načelnika opštine, skupštine, odnosno vladajuće većine sa svojim koalicionim partnerima, sa narodom, dobitna su kombinacija za sve naše građane i lokalnu zajednicu. Novi asfalt u Parlogu je izvrstan primjer za to-rekao je predsjednik SO Simić.

Narodno veselje pod šatorom u Parlogu začinjeno je kada se tradicionalne šargije latio odbornik “Petice” Nevenko Pančić (PDP). Inače, kako je rečeno, izvođač zemljanih radova na ovom novom neimarskom poduhvatu.

N. ĐURIĆ

Fotosi: Ninko ĐURIĆ

10 Comments

  1. Koliko sam cuo i mjestani su davali ucesce u kesu! Taj novac je vjerovatno neko svrnuo u svoj dzep, ako je ova informacija tacna? Mozda izvodjac zemljanih radova?

  2. Ma sira im Sofra nego put…jebes ovo tanko kao Eurokremom da su premazali.Sve ce to za opancima otici do iducih izbora.

  3. Stara fora! Put pretanak i preuzak a otislo 90 000KM.Uz sve to odbornik PDPa izvodjac zemljanih radova,klasican primjer sukoba interesa!

  4. Svaka cast njima… Mislim lokalnim politicarima iz MZ Strpci… Svi su kao neznam po raznim partijama kao fol svadjaju se ljuti rivali a u stvari su drugari i rade zajedno za interes svoga sela…To je selo garant svo asfaltirano dok se ovamo po okolnim selima asfaltira 400 max 500 metara i jos se ostavi neasfaltirano po 100-200 m sto je stvarno opstinska bruka i sramota

  5. ово је права позиција још само да се са слике макне КРАВАТА Симић и ПАЈА Патак Томаш………

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*