17 Comments

 1. I vi a i mi znamo da je pravda spora ali dodje kad tad! Blizu je oktobar!!! Gdje ce te tada slaviti bagro…

 2. BAGROOO za naše pare se častite a narod ojadjen od vaše vladavine. Tomaš u Prnjavoru uhljebi sve svoje drugove, prave snsd-ovce koji su tu od prvog dana neće ni da vidi.

 3. Na sta lici ovaj Djukan?! Sto bi nas narod rekao “podrezak”.Bas se majka priroda grubo zna poigrati,nekome da pamet,nekome ljepotu ,opet ima sretnika da dobiju i jedno i drugo. A nasem Djukanu nista pa cak ni obraz!

 4. Jel bio Žunic na dogadjaju?Taj ne propusta krkanluke nije bitno koji politicki blok organizuje!samo da je džabana, plaćena narodnim parama.Sve to treba g#vnjivom motkom…

 5. Ko je ovaj smešni lik sto se grli sa Tomasom i Dodikom? Kolike ima usi mogao ga je Dodo angažovati u helikopterski servis,taj moze leteti i bez helikoptera! Time nas ne bih morao zaduzivati onih 10 miliona za novi helikopter!

 6. Kakva crna slava, Mile je rekao kome se slavi slava nek ide u SDS! Kad su se polagale zakletve u crkvi jedini nije htio kročiti u crkvu a sad glumi patriotu i vjernika. Dok djeca svaki dan odoše odavde oni feštaju i druže se sa Predsjednikom o našem trošku! Neće vaše još dugo…

  • A vas ce brzo i da “svira klavir”!
   Poslije oktobra moze da bira Focu ili Zenicu,mislim da ce na ovom drugom mjestu vise uzivati jer tamo postuju taze robu…ali Mile je prevejan i ponijece vazelin!

 7. Pjevaj,pjevaj u oktobru si ga otpjevao! Nasim parama senlucite,kupujete vile a i kazne za brzu voznju po Hrvatskoj placate!Zbog vaseg sverca mi koji se ozbiljno i posteno bavimo vocarstvom idemo pod ruske sankcije!

 8. Ovo se zove primjer krkanluka. I ako je bratstvo i jedinstvo na slikama prikazano….ustase balije I cetnici

 9. Svi ovi “veliki Srbi” će u nedjelju na pričest, baš se ponašaju u duhu posta i čišćenja duše i tijela.

 10. Pošto SNSD nema krsnu slavu, što znači da nije srpska stranka, prave samo godišnja druženja kao da su vladajući iz perioda 1945-1990, u prvoj (čistoj) sedmici Vaskršnjeg posta Srbi ne prave veselja i žurke, ovim je sve rečeno….

 11. Види крканлука за почетак поста. Мој народе па јел има краја овом бахаћењу.

 12. Jooj kakva bagra. Ako su ovo najbolji to crveni imaju u Prnjavoru onda jadni mi. Okupiļi pravi šljam, potop im ne gine u oktobru.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*