10 Comments

 1. Ovaj put nas nećete preveslati.Petrovic ce biti sa naše opstine poslanik ,dosta je bilo ratnih profitera, hoćemo mladost!

 2. Misle Miladin i Nemanja da ne znamo njihov plan!? Miladaina za poslanika preko ledja Petrovica, Batu su diskvalifikovali ,ali cemo zato naci nacin da Petrovic prodje za poslanika !

  • Mislim da se grijesi forsiranjem Stanica! On je istrosen kadar ,za dva mandata je kao pokvarena ploca istu pricu pricao o kriminalu i korupciji a i sam je u tome do guse! Dodik je pokazao da za cjenu od 700 000km bi imali i noovoga papka kao i da mu je posao zene kao direktora skole projekat SNSDa( cjena se ne zna,mozda rusenje Gatarica).I ono najbitnije za stanovnike nase opstine , u svojim mandatima nista nije ucinio za Prnjavor samo je gledao licnu korist.I zato moj glas ide Petrovicu!

 3. Mene je opet najvise iznenadio Sikanic! Pa taj je napadao i pljuvao SDS a sada opet pod satorom pije i jede sa tim ljudima.koliko znam i on je pet,sest partija promjenio!

 4. E moj Rajko ne mozete se vi otarasiti londri i fukara! Pa pogledaj ko je na pocetku ovog video zapisa ,Slavuj i Ninko! Ko ih iole zna sve mu je jasno!!

  • Koliko je partija taj Slavuj promjenio? Od stranke za BiH preko radikala pa do PDPa! Izgleda da je Zunic nasao novu ovcu za sisanje! Ninko me pozitivno iznenadio svoim dolaskom posto znam da je na Darkinim jaslama pa bi ga ovo moglo skupo kostati!

  • Ovo je dobar znak cim su se te nistarije priukle u oktobru bi SDS mogao pobjediti! Oni namirisu vlas i z sabe dobro kao morski psi krv!

 5. E lijepo je bilo! Sreca po ne dodjose “lideri” koalicionih partija iz SZPa Sikarac iZunic! Ko bi gledao te londre i svaka cast Nemanji sto ih nije zvao.Svojom losom energijom bi samo skodili atmosferi!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*