19 Comments

 1. Ljudi pa ko jos normalan moze glasati za Stanica? On je olicenje gluposti i bahatosti ,ni po cemu se ne razlikuje od Dodika.Zato u oktobru pamet u glavu i svi za naseg covjeka, glas Petrovicu.

 2. Miladinu je bilo bolje da se nije kandidovao.Mahinacije koje je pravio sa fakturama iz Francuske ce pred izbore izaci na vidjelo.Tada ce mnogo tise govoriti o kriminalu pred tuziocem nego sto je laprdo u Skupstini.Dodje maca pred vratanca.

  • Pozdrav od kolege Širića iz Beča uz poruku, pišem knjige i gajim krompir, a stanovi se množe….

  • E ovo je bas ineresantno! Kakve je to lopovluke pravio nas “borac protiv kriminala”? Meni je sve bilo jasno kada sam u novinama vidio Miladinov imovinski karton! Otkuda toliki miloni,a posten narod za ljeba nema?

 3. Ovaj put nas nećete preveslati.Petrovic ce biti sa naše opstine poslanik ,dosta je bilo ratnih profitera, hoćemo mladost!

 4. Misle Miladin i Nemanja da ne znamo njihov plan!? Miladaina za poslanika preko ledja Petrovica, Batu su diskvalifikovali ,ali cemo zato naci nacin da Petrovic prodje za poslanika !

  • Mislim da se grijesi forsiranjem Stanica! On je istrosen kadar ,za dva mandata je kao pokvarena ploca istu pricu pricao o kriminalu i korupciji a i sam je u tome do guse! Dodik je pokazao da za cjenu od 700 000km bi imali i noovoga papka kao i da mu je posao zene kao direktora skole projekat SNSDa( cjena se ne zna,mozda rusenje Gatarica).I ono najbitnije za stanovnike nase opstine , u svojim mandatima nista nije ucinio za Prnjavor samo je gledao licnu korist.I zato moj glas ide Petrovicu!

   • Nemaš ti pojma ,,Realno,,o čemu govoriš! U toj grupi o kojoj ti komentarišeš odlučuje Kratki. On odlučuje kako uzeti lovu, kako izvesti izbore, kako progurati anonimuse za odbornike(primjer je Kondo i prošli mandat Slavuj). Netrebamo tom čovjeku zamjerit. Zna i gotovo. Vlada sa svojim uticajnim tipovima od juna mjeseca 1992 godine. Njegova drskost je nevjerovatna! Ta grupa je uzela pare koje si za vodovod ilovčani uplaćivali na podračun u banku! Posao izno Gljivar a sa potpisima Đurđević. Kratki za parastos Ilovskim borcima pošalje delegaciju da položi vijenac u Ilovi na spomenik a žive ilovćane opljačkao!! E to tako nema nigdje u svijetu! Na Siciliji takvi kumovi su bar malo učtiviji!!Vjeruj mi i pročitaqj ako nevjeruješ!! I vjeruj mi biće puno Ilovčana opet koji će glasati za tu grupu i njhove kandidate. Naraod vjeruje u Srpstvo, zamisli!! Njihova grupa i dalje odlučuje! ako nisi znao isti ti objave da je pukao ruter i nemogu se poslati podaci u Sarajevo o izborima dok ne prođe bar 2 do 3 dana taman da se račun sredi i da kratki preknjiži svojim lauferima koji mu trebaju!! Dokad će to tako vidjećemo!

 5. Mene je opet najvise iznenadio Sikanic! Pa taj je napadao i pljuvao SDS a sada opet pod satorom pije i jede sa tim ljudima.koliko znam i on je pet,sest partija promjenio!

 6. E moj Rajko ne mozete se vi otarasiti londri i fukara! Pa pogledaj ko je na pocetku ovog video zapisa ,Slavuj i Ninko! Ko ih iole zna sve mu je jasno!!

  • Koliko je partija taj Slavuj promjenio? Od stranke za BiH preko radikala pa do PDPa! Izgleda da je Zunic nasao novu ovcu za sisanje! Ninko me pozitivno iznenadio svoim dolaskom posto znam da je na Darkinim jaslama pa bi ga ovo moglo skupo kostati!

  • Ovo je dobar znak cim su se te nistarije priukle u oktobru bi SDS mogao pobjediti! Oni namirisu vlas i z sabe dobro kao morski psi krv!

 7. E lijepo je bilo! Sreca po ne dodjose “lideri” koalicionih partija iz SZPa Sikarac iZunic! Ko bi gledao te londre i svaka cast Nemanji sto ih nije zvao.Svojom losom energijom bi samo skodili atmosferi!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*