SDS Prnjavor: Sanda Krivdić izabrana za predsjednika Aktiva žena

Sanda Krivdić novi je predjsednik Aktiva žena Opštinskog odbora Srpske demokratske stranke Prnjavor. Na izborima održanim u petak (09.02.) ona je jednoglasno izabrana, te će, kako kaže, ukazano povjerenje nastojati opravdati nizom aktivnosti različitog sadržaja.

“Želim da iskažem zadovoljstvo što sam izabrana za predsjednika Aktiva žena OO SDS Prnjavor i zahvalnost ženama koje su me jednoglasno podržale. Svojim radom ću nastojati da opravdam povjerenje koje mi je ukazano. Namjera mi je da organizujem aktivnosti raznovrsnog sadržaja i da tom raznovrsnošću motivišem mnoge žene da se uključe u politički život naše lokalne zajednice. Posebno me raduje činjenica da u ovom Aktivu ima dosta mladih žena, djevojaka, ali i žena sa iskustvom”, kaže Krivdićeva.

Ona naglašava kako je sigurna, da će  spoj mladosti i iskustva dati pozitivne rezultate, te će  učiniti Aktiv žena OO SDS Prnjavor prepoznatljivim ne samo na nivou lokalne zajednice već i šire.

Prnjavor.info / Z. A./

13 Comments

  1. Срам вас било, муж јој је три пута рањаван у војци Републике Српске. Срби моји прво се распитајте па коментаришите.

    • Samo ti linoleume nemoj nikoga da branis!Sjedi tu u DZ i poklopi se usima!Dok te punac stiti!

  2. “PREDSJEDNIKA”, a ne predsjednicu? Prvo kad se ovi kljucni problemi rodne ravnopravnosti rijese, onda birajte onu koja zna da se izrazi kao zena na funkciji, a do tad, uzmi sta se nudi.

  3. Rahmetli Ubeid bi bio ponosan na svoju snahu i njene političke akrobacije. E moj narode srpski, demokratski, naivni

  4. Čisti interes, bila u PDPu, i bilo joj malo što su joj muža Denisa zaposlili u bolnicu, a kasnije i u Park, pa su se odmah prebacili u SDS, da osiguraju stečene pozicije. Čitavo vrijeme vlasti SDSa, muž je hodao ko da je oslobodio Prnjavor, a baš me interesuje da li će nakon izbora biti u milosti uprave u preduzeću.

    • Novi?Malo iscitaj biografiju pa onda pisi.Kako se ode iz jedne stranke radi interesa,i opet ce.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*