Sanacija puta od Donje do Šereg Ilove

Foto: A. Atić

Uz pomoć republičkih i opštinskih vlasti, a uz podršku člana predsjedništva BiH, Milorada Dodika i predsjednice RS, Željke Cvijanović, u toku je sanacija dionice puta od Donje Ilove do Šereg Ilove.

Foto: A. Atić
Foto: A. Atić
Foto: A. Atić
Foto: A. Atić
Foto: A. Atić
Foto: A. Atić
Foto: A. Atić
Foto: A. Atić
Foto: A. Atić
Foto: A. Atić

 

 

 

/prnjavorlive.info/

7 Comments

  1. Za svaku pohvalu je to što je konačno taj dio puta popravljen jer je bio kao sirotinjske hlače-zakrpa na zakrpi.Na pojedinim fotografijama se to jako dobro vidi. Samo, nije mi jasno da nigdje nisu bili postavljeni nikakvi saobraćajni znakovi, ni znak Zabrana saobraćajau određenom vremenskom periodu ni znak Radovi na putu pa je dolazilo do neprijatnih scena. Pojedini vozači koji nisu iz ovog područja u čudu su pitali mještane kako mogu do Smrtića ili do DerventeOvim ne želim nimalo da umanjim vrijednost ovog projekta već samo da skrenem pažnju na ozbiljne propuste kod izvođača radova.

  2. Pa imali su Šerežani svog kašljucavog i gnjidavog poslanika u 3 mandata. Što on nije njima nešto učinio oko infrastrukture. Čujem da je sprečavo i uvođenje vode jer je Kratki naredio da se investicija razvuče što duži period (tajala 12 godina).

    • Ko sada razvlači uvođenje vode u grad, sigurno ne “Kratki”, dvije godine ni jedan priključak u gradu nije urađen, a vodi se voda prema Miškovcima ide skoro do Agića, našoj opštinskoj vlasti po pitanju vode su bitniji stanovnici druge opštine nego naše…

      • E moj Prnjavore! Taj tvoj Kratki opljačkao je sa svojom družinom Prnjavor od 1992 do 1996 i od 2004 do 2007. Zadnja pljačka bilo je 2.500.000 KM Ilovskih para. Za uvođenje vode iz Pioveliča u druge dijelove grada treba odvesti magistralni vod na bazen na brdo u Okolici. E tu treba para. Naravno krivo mi je da to do sad nisu uradili, sad Kratki sa družinom nemože krasti pa valjda imaju para!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*