Ribolovni Kup jadransko-podunavskih zemalja VIDEO

TV K3

Na jezeru Drenova u opštini Prnjavor od 27. do 29. jula biće održan 13. Kup jadransko-podunavskih zemalja u ribolovu na kome se očekuje učešće 18 ekipa zemalja regiona i svijeta.

Protokol o međusobnim obavezama u organizaciji ovog sportskog događaja potpisan je danas u Prnjavoru između Sportskog ribolovnog društva “Ukrinski cvijet” iz Prnjavora i Sportskog ribolovnog saveza BiH.

Predsjednik Sportskog ribolovnog saveza BiH Đorđe Klepić rekao je da jezero Drenova obiluje ribom i prirodnim ljepotama, te da očekuje veliki broj takmičara.

“Danas smo potpisali protokol o međusobnim obavezama, a načelnik opštine Prnjavor prihvatio je da bude predsjednik Organizacionog odbora, što nam garantuje da će manifestacija biti na najvišem nivou”, naveo je Klepić.

On je izrazio uvjerenje da bi Prnjavor u narednih nekoliko godina mogao biti domaćin evropskog ili svjetskog takmičenja u ribolovu.

Načelnik opštine Prnjavor Darko Tomaš rekao je da će se ova opština pokazati kao dobar domaćin i dokazati da može organizovati i veće skupove.

SRNA

2 Comments

  1. Jezero “Drenova” je vodozahvat za snabdijevanje vodom Prnjavora. Na vodozahvatu se ne peca riba. Ne poribljava se vodozahvat. Vodozahvatu se ne smije prići bliže od 50 metara. Postoje zone sanitarne zaštite oko vodozahvata u koje niko osim službenih lica ne smije ući. Ovo je samo za informaciju akterima i realizatorima ovog spota.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*