Radikali prešli u SDS u Prnjavoru

Potpredsjednik SRS RS OO Prnjavor Milorad Jotić i opštinski odbornik u SO Prnjavor dr Branko Šikanić odlučili su da svoje buduće političko djelovanje nastave u redovima OO SDS Prnjavor.

TV K3

Danas su potpisali pristupnice i dobili članske karte. Dr Branko Šikanić ističe da je političko djelovanje jedino moguće, realno i vidljivo u stranci čijim idejama je stvorena Republika Srpska i njena ustavno-pravna načela.

Takođe, raduje se budućem djelovanju unutar kluba odbornika SDS OO Prnjavor. Zadovoljstvo ovim činom pokazao je i predsjednik OO SDS Prnjavor Nemanja Vasić koji je pozvao ostalo članstvo OO SRS RS Prnjavor da svoj politički angažman nastave u sklopu OO SDS Prnjavor, gdje će im biti omogućen prostor za aktivno djelovanje.

Predsjednik kluba odbornika SDS u SO Prnjavor Slaviša Jenjić je istakao da je ovaj klub sada najjači klub u SO, i da će u narednom periodu više ukazivati na slabosti aktuelne vlasti te krenuti sa pripremama za naredne izbore.

(Srna)

24 Comments

 1. super,da cete biti jači kako vi kazete,samo ja vise necu glasati za vas preletace.
  i pozvao bi sve glasace da glasju za nezavisne kandidate,a ne za ovu bandu iz SRS.SDS ,SNSD,PDP…..
  Samo glas davati nezavisnim kandidatima.

 2. Jebes doktora propala prica ali ovaj drugi mislim da je Jotic mlad covjek ima petlju on ce ih sve razbucati !!

  • hahahahha,hoce ih razbucati,preletači nista nerazbucavaju,nego gledaju svoju ekonomsku i materijalnu korist,ako si nekom vjeran onda je to do kraja,u ovom slucaju Jotic je prelatač i izdajnik koi se prodaje za neku ekonomsku i licnu korist.

 3. Ljudi pa ko je ovdje lud?! Do juce je taj isti Sikanic fizicki nasrtao na SDSovce zaposlene u opstini,a o Nemanji i Gataricu je pricao sve najgore i to javno! Hvalio Dodika i Bio u Darkinoj vecini!

 4. Je li to podmlađivanje o kojem je N.Vasić pričao na sva usta?! Ovakvim potezima čete rastjerati i ovo malo mladosti što je ostalo u SDSu! Sramota!

 5. Jos jedan u nizu promasaja lokalnog SDSa! Sikanic je otisao iz te stranke promjenio sve koje postoje i sada se vratio.Veoma losa poruka onima koji su doslijedni i ne mjenjaju dres!

 6. Pa šta ste očekivali? Mogli su da idu po naređenju u propali lokalni PDP. Tamo pored onog pripametnog sa kupovnom diplomom ne može niko normalan biti. Otjerao je od stranke sve nas koji smo mislili svojom glavom.

 7. Pa to su preletaci i suncokreti koji se sele a i nista nisu ucinili svom narodu dzaba jedu leb dzabalebarosi jedni od njih a nisu jedini mogu kad im je inteligencija i um iselili iz prnjavora

  • Mlaćenje sa Srbima, osnivanje hibridnih stranaka (SRS RS) sa ovakvim ljigavim kao Mihaljica biće još! Što se čudiš! Preletači, okretači i suncokreti su na ovim prostorima uvijek postojali!!

   • Po cemu je SRS RS “hibriddna”? Osnovana daleke 1993, u septembru. Pretrpila sankcije MZ, i husacke pohode od SDSa i SNSDa sto je prouzrokovalo njenu margimalizaciju.

    • Hibridna je zbog toga što stvarno tu strankuu vode ojebine!! Hibrodna je što su ovu SRS RS osnovali pomoću ove izdajice Mihaljice Englezi da bi razvodnili Srpske patriote! Dok je ljigavih kao tvoj Mihaljica nikad napretka!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*