Radikali ponovo zajedno (VIDEO)

Opštinski odbor Srpske radikalne stranke /OO SRS/ “9.januar” Prnjavor potpisao je danas sporazum o pripajanju Srpskoj radikalnoj stranci “Dr Vojislav Šešelj”.

Ove dvije stranke su u Prnjavoru djelovale jedinstveno u mandatnom periodu 2012-2016. godina, nakon čega su se podijelili.

Predsjednik OO SRS “Dr Vojislav Šešelj” Milorad Kondić podsjetio je da su radikali u ovom periodu imali četiri odbornika u Skupštini opštine, dok su na posljednjim lokalnim izborima dobili samo jednog.

“Shvatili smo da smo pogriješili. Prema rezultatima i osvojenim glasovima na posljednjim izborima zaslužili smo barem tri odbornika u Skupštini”, rekao je Kondić.

On je najavio osnivanje mjesnih odbora na području opštine gdje ih sada nema.

Dosadašnji predsjednik OO SRS “9. januar” Prnjavor Slavko Vujinović kaže da će ovako ujedinjeni radikali u narednom periodu početi sa aktivnostima na jačanju stranke.

“Radićemo ne samo na lokalnom već i na jačanju stranke na nivou naše izborne jedinice koju čine Prnjavor, Srbac, Gradiška i Laktaši, gdje ćemo na predstojećim republičkim izborima imati i svog kandidata za narodnog poslanika”, izjavio je Vujinović.

SRNA

4 Comments

  1. Kako vam moze biti predsednik Vojislav Seselj kada je on drzavljanin Srbije, ima tamo svoju stranku i boli ga ona stvar za radikalima u RS. Zato imate simbolican uticaj na politiku u regionu. I nadam se da ce tako i ostati

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*