Protesti zbog poskupljenja goriva se nastavljaju VIDEO

Juče su počeli, a danas su nastavljeni protesti zbog poskupljenja goriva. Širom Republike Srpske vozači su nezadovoljni povećanjem cijena goriva, u 17:00 časova zaustavili svoje automobile. 

TV K3

Prvi dan protesta svoje nezadovoljstvo iskazali su i Prnjavorčani, koji su svoje automobile zaustavili u kružnom toku, iskazujući tako svoje nezadovoljstvo zbog visokih cijena. Sa protestima se nastavilo i danas, a Prnjavorčani su se ponovo okupili na kružnom toku.

Prnjavor.info

11 Comments

  1. Građanska neposlušnost je osnovni oblik građanske borbe. Ako je to zabranjeno i ako će neko izvoditi specijalce da ove mirne proteste rastjeruju onda ovo nije ni blizu demokratska zemlja i onda ovo može i treba prerasti u politički protest. Ovako je to samo revolt građana koji su nezadovoljni stalnim povećanjem cijene goriva uzrokovanim u velikoj mjeri državnim akcizama i PDV-om (otprilike pola cijene) a da je pri tom poznato koliko loše se JP Putevi RS i JP Autoputevi nedomaćinski odnose prema tim, od naroda, prikupljenim novcima.

    • Радим читаву годину, и тако већ од 2003-е. Нисам имао ни дана одмора, што се тиче прњавор.инфа 😉

  2. Samo jako………..kako niko iz opštine ne obiđe ovaj skup ………da hitna i vatrogasci budu angažovani sa Perom………..koji odbornik npr šef kluba MIKIĆ ne razgovara sa narodom…………….

    • Рајко, немају муда а и страх мути разум. Како народа, тако и политичара.

    • А није му уопште била ова намјена, углавном се показао као јако добра инвестиција за протесте 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*