Prnjavorski DJ na dočeku pravoslavne Nove godine

Banjaluka će 13. januara imati čast da ugosti tehno trojac, na događaju koji nosi naziv “Techno happening julijanska Nova godina”.

Po prvi put za DJ pultom zajedno, na “Akvani” od 21 čas nastupaju “Scalameriya”, “Lag” i “Forest People”. Po mnogima, ovo su tri najjača izvozna imena sa prostora bivše Jugoslavije. Njih trojica, svoj kvalitet pokazali su sa mnogobrojnim izdanjima na renomiranim tehno etiketama kao što su “Perc”, “Trax”, “Mord”, “Credo” i mnogi drugi. U pitanju su glavni predstavnici beskompromisnog novog talasa na evropskoj sceni. Njihov rad podjednako je prihvaćen kako u klupskim uslovima, tako i od strane uglednih izdavačkih kuća, za koje neumorno izbacuju svoj materijal.

“Ovo je prvo dešavanje ovakve vrste u Banjaluci, iz razloga što ovakav zvuk prije nije prezentovan domaćoj publici. Sva tri DJ-a imaju specifičan “industrial techno zvuk”, koji je naišao na vrlo dobre reakcije pred svjetskom publikom. Veliko mi je zadovoljstvo i čast, da po prvi put nastupam da ovim ljudima i to pred našom publikom”, rekao je prnjavorski DJ Dragan Lakić ( Forest People).

Organizator ovog događaja, koji će se odžati na Akvani je “Fabrique”, a ulaznice koštaju 15 KM.

Prnjavor.info – Zoran Ančić

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*