5 Comments

    • Sta ti pametuješ izdajnice!?Ako treba da se zatvori neka se zatvori porodiliste! Ali sam siguran da Darko zna sta i kako treba činiti !

  1. Stvarno jadna i bjedna propaganda SNSDa,sami od sebe brane!Pa zar stvarno misle da smo toliko glupi!A pred izbore nalickani ce prosipati pamet i dobrotu!

  2. pun mi je racku ovog propagandnog smeca vladajuce bagre,haloooooooo breeeeee pa nije niko vise lud pa da nevidi vasu besumucnu pljacku,lazi i prevare,mrsssssss bagro ,gmizavci-

  3. Opet priča za malu djecu, u Derventi i Prnjavor vlada SNSD, ministar zdravstva SNSD, premijerka SNSD, predsjednik RS SNSD, sa nivoa RS pričaju kako sve cvjeta, kako smo najbolji u regionu, ovi u opštinama mažu narodu oči kako se bore za porodišta, a u stvari sakupljaju glasove na izborima za ove koji hoće da ih zatvore, narode dragi zar si toliko naivan, od zatvaranja nema ništa, idu izbori 2018., pred izbore će izaći i opštinari i ovi sa republičkog nivoa i reći kako su uspjeli sačuvati porodilišta, da su najbolji, a u stvarnosti uskoro nam neće uopšte trebati porodilišta, jer nema ko rađati djecu, sve mlado otišlo na zapad tražeći bolji život i bježeći od ove propasti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*