Prnjavor domaćin tekvon-do prvenstva Bosne i Hercegovine

U organizaciji tekvon-do kluba ”Prnjavor” u subotu 9.12.2017.godine u SD ”Sloga” održaće se 3. Tekvon-do prvenstvo Bosne i Hercegovine u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji.
Prnjavorski tekvondoisti pored želje za dobrim rezultatom, žele da budu uspješni organizatori Prvenstva i dobri domaćini brojnim sportistima iz Bosne i Hercegovine. Cilj je zacrtan, jedno od prva tri mjesta u ekipnoj konkurenciji.
Ovo Prvenstvo Bosne i Hercegovine imaće i humanitarni karakter. Humanitarna kutija će biti postavljena za dobrotvorni prilog u svrhu lječenja naše sugrađanke Elme Mušinović. Ulaz za gledaoce je besplatan, pa ovom prilikom pozivamo naše sugrađane da posjete ovu sportsku manifestaciju, uključe se u humanitarnu akciju i daju podršku prnjavorskim tekvondoistima.
Svečano otvaranje i početak Prvenstva planirano je u 9:30 časova.
U prvom dijelu takmičenja su kfalifikacije u disciplini forme, a nakon pauze od 14:30 na programu su borbe u sve tri starosne kategorije.
Zahvaljujemo se našim sponzorima na podršci u organizaciji Prvenstva Bosne i Hercegovine, generalnom sponzoru Marketu”FORTUNA” i pokrovitelju Prvenstva Načelniku Dr Darki Tomašu. Nadamo se da ćemo ostvarenim rezultatom i organizacijom opravdati ukazano povjerenje.

Da li smatrate da se sjednice SO Prnjavor trebaju prenositi uživo preko interneta?

  • Da (84%, 1,732 glasova)
  • Ne (16%, 335 glasova)

Ukupno glasova: 2,067

Loading ... Loading ...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*