Prnjavor – DNS: Podjela pomoći socijalno ugroženim porodicama VIDEO

U veoma teškim vremena, kada većina građana živi na rubu egzistencije, postoje oni koji misle na socijalno ugoržene kategorije. OO DNS Prnjavor pokrenuo je akciju podijele pomoći za tri ovakve porodice na području naše opštine. Uručili su im pečenice, kao i poklon pakete hrane, kako bi božićna trpeza u nedjelju bila što bogatija.

TV K3

Slađana Mihalic živi sa svoje četvoro djece žive u veoma trošnoj kuci sa dvije sobice bez kupatila, sve u svemu, bez osnovnih uslova za život. Što se tiče primanja, imaju dječiji doplatak i nešto malo socijalne pomoći. Kraj sa krajem sastavljaju tako što im pomogne i Slađanin otac.

„Nama je sada najpotrebnije kupatilo. Nemamo ni dovoljno prostora u kući. Nas je petoro, djeca su raspoređena po dvije sobe i ja sa njima tu spavam“, priča Slađana Mihalic.

Praznici su vrijeme kada treba posebnu pažnju da posvetimo onima koji nažalost nemaju. OO DNS Prnjavor potrudio da se ove godine bogatiju trpezu za Božić imaju u porodici Mihalic. Uručena im je pečenica, poklon paketi kao i paketići za mališane.

„Prikupili smo pomoć prvenstveno za porodicu Mihalic kao i za još dvije porodice. Zahvaljujem se svim članovima prnjavorskog DNS-a koji su se uključili u ovu akciju i doprinjeli da se prikupi ova pomoć. Mi ćemo u budućnosti nastaviti sa humanitarnim radadom, kako bi se pomoglo ovoj porodici jer žive u veoma teškim uslovima“, kaže predsjednik OO DNS Prnjavor Dragan Radić, apelujući na nadležne da se pokuša naći rješenje za stambeno pitanje porodice Mihalic.

„Hvala vam puno od srca što ste nas se sjetili, obišli i uručili nam poklone za Božić“, zahvljaljuje se Slađana.

Pomoć prikpljena od strane članova prnjavorskog DNS-a biće uručena za još dvije porodice, porodicu Žigić iz Vršana te Prodanović iz Štrbaca.

(TV K3)

2 Comments

  1. Ovo je više sramota! Politicke stranke ako već imaju volju da nekome pomognu nek to rade bez reklamiranja. Bravo za sds koji jedini sijeli poklone bez reklame. Niste vi crveni krst ili kolo srpskih sestara da na tome pravite marketing.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*