Povrijeđeni u saobraćajnoj nesreći stabilno VIDEO

Savo Vasić /24/ i Zvjezdan Bajić /32/, koji su povrijeđeni u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Prnjavor-Derventa u mjestu Lužani, stabilnog su zdravstvenog stanja.

TV K3

Dežurni ljekar u Klinici za ortopediju i traumatologiju u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske Milorad Maran kaže da je pacijent čiji su inicijali Z.B. u saobraćajnoj nesreći zadobio prelom čašice desnog koljena, da je operativno zbrinut i da mu je zdravstveno stanje stabilno.

Maran je naveo da je pacijent čiji su inicijali S.V. po prijemu zbrinut i da je na sopstveni zahtjev otpušten na kućno liječenje.

Dario Petrović /40/ i LJubiša Ninković /48/ iz Prnjavora poginuli su sinoć u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Prnjavor-Derventa u mjestu Lužani, dok su povrede zadobili Savo Vasić /24/ i Zvjezdan Bajić /32/.

Petrović je upravljao automobilom “pežo 206”, Ninković je bio saputnik u istom vozilu, a Vasić suvozač i Bajić vozač automobila “pasat”.

Uviđaj je obavila dežurni okružni javni tužilac iz Banjaluke Dijana Kukobat zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice Prnjavor.

Ona je naložila preduzimanje svih potrebnih istražnih mjera i radnji, te vještačenja da bi se utvrdile sve okolnosti ove saobraćajne nesreće.

SRNA

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*