Počela s radom nova poslovnica ‘Auto Milovanović’

Foto: Nezavisne novine

Edukativno-zabavnom manifestacijom, koja je održana nedavno u restoranu “Evropa”, svečano je obilježen početak rada nove poslovne jedinice “Auto Milovanović” u Prnjavoru.

Rekordan odziv profesionalnih kupaca, automehaničara i servisera s područja opštine Prnjavor, ali i servisera iz Dervente i Stanara, potvrdio je pozitivne rezultate njihovog poslovanja.

Prisutni su imali priliku da se upoznaju s radom firme “Auto Milovanović”, novim brendovima rezervnih autodijelova i servisne opreme u njihovom asortimanu, te s novinama koje nudi ECAP edukativni centar, a koji posluje u sastavu “Ferdinand Bilstein South East Europe”. Veliku pažnju prisutnih izazvao je mali sajam servisne i prateće opreme. Iz firme “Auto Milovanović” pozivaju sve da dođu po svoj poklon u novu poslovnicu u Prnjavoru u Ulici Živojina Preradovića 6.

Kako biste uvijek bili informisani posjetite Nezavisne novine. Svakodnevno imaju najnovije vijesti iz države, regiona i svijeta. Nezavisne novine su 24 sata sa Vama, a vijesti na njihovom portalu su provjerene, pouzdane, brze, tačne, istinite i jasne.

Nezavisne novine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*