Otvorena obnovljena škola u Naseobini Lišnja

 U Naseobini Lišnja kod Prnjavora danas je otvorena obnovljena Osnovna škola /OŠ/ “Meša Selimović” u koju je uloženo 166.000 KM.

TV K3

Otvaranju su prisustvovali predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović, ministar prosvjete i kulture Natalija Trivić, ministar za evropske integracije i međunarodnu saradnju Srpske Zlatan Klokić i rukovodstvo opštine Prnjavor.

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je da su sada stvoreni svi uslovi za nesmetano odvijanje nastave u ovoj školi.

Foto: SRNA

“Danas je ovo moderna škola sa novom fasadom, stolarijom, centralnim grijanjem”, navela je Cvijanovićeva.

Vlade Srbije i Republike Srpske podržale su ovaj projekat sa oko 100.000 KM, dok je opština Prnjavor uložila više od 68.000 KM.

Ministarstvo za evropske integracije i međunarodnu saradnju Republike Srpske doniralo je OŠ “Meša Selimović” 25.000 KM za zamjenu školskog i kancelarijskog namještaja.

Foto: SRNA

SRNA

8 Comments

  1. Na svečanosti više političara nego đaka, neki od tih političara prvi put u životu ušli u školu…

  2. vidio sam Dražana fasadu Mikića nosi mezu da li je predsjednica ,ministri ,načelnici,direktori obišli kako je urađena fasada na njegovom stambenom objektu………

  3. Jebo skolu uvkojoj Vranic moze biti bilo sta…ljudska gnjida i moralni patuljak kao i otac !

  4. U prnjavorskim osnovnim školama u posljednih 5 godina broj učenika smanjen za skoro 400, i ova škola ima samo oko 1/4 đaka prema raspoloživom prostoru, pa zar je važnija fasada od toga da škola bude puna djece, za koju godinu ovaj objekat će po broju đaka i zakonskim odredbama moći biti samo područna 5-razredna škola jedne od gradskih škola, ovo se radi samo da bi se neko slikao i dao izjavu a narod stihijski odlazi sa ovih prostora, postavlja se pitanje da li će praviti ovakvu promociju kada ne ljeto budu zatvorili PO Otpočivaljka zbog toga što nema učenika, inače područnu petorazrednu školu ove škole.

  5. Vlada Srbije I RS obnavlja jednu skolu??? Pa to je sramota reci a oni se svi skupili tu da se slikaju. Imate se cim i pohvaliti. Sta bi tek bilo da ste je napravili kao gospodin Malinovic sto je napravio novu skolu i jedva se prikazao na otvaranju.

  6. Stolice su ofarbane u plavu boju,a trebalo je u crvenu.Ja plavu boju nisam imao na lageru jer kad sam cuo da ce se renovirati skola narucio sam dvije palete crvene boje.Opet su me presli

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*