Otklonjeni problemi na dalekovodima Kojin Han i Hrvaćani VIDEO

Direktor preduzeća “Elektrokrajina” Seka Kuzmanović rekla je nakon sastanka sa načelnikom opštine Prnjavor Darkom Tomašem da su sanirani problemi na dalekovodima Kojin Han i Hrvaćani koji su u proteklih nekoliko dana izazvali višečasovne prekide u snabdijevanju strujom potrošača u ovom dijelu opštine Prnjavor.

TV K3

Kuzmanovićeva kaže da nije isključena mogućnost ponovnih kvarova, ali da će nadležna distribucija pravovremeno reagovati na svaku dojavu o eventualnim prekidima u isporuci struje.

“Znamo da problema ima i na drugim dalekovodima na području ove opštine, kao što su Vijačani i Stara Šibovska. Mreža je stara, nismo stigli još sve rekonstruisati, jer je to veoma skup postupak koji se realizuje dio po dio” , rekla je ona.

Kuzmanovićeva je istakla da “Elektrokrajina” nastoji da kvalitet snabdijevanja kupaca bude dobar i najavila velike radove na sanaciji dalekovoda i niskonaponske mreže u Republici Srpskoj u naredne tri godine.

Načelnik opštine Prnjavor Darko Tomaš kaže da je predstavnicima “Elektrokrajine” i “Elektroprenosa BiH” na današnjem sastanku prenio stav stanovnika ove krajiške opštine da je snabdijevanje strujom loše.

“U planu `Elektrokrajine` je da do kraja godine dalekovodi Stara Šibovska i Vijačani budu sanirani. Opština Prnjavor, iako nema direktnu nadležnost, zainteresovana je da se riješe problemi građana”, rekao je Tomaš.

Sastanku u Prnjavoru prisustvovao je i izvršni direktor “Elektroprenosa BiH” Cvjetko Žepinić.

SRNA

12 Comments

 1. Povraca mi se od odvratnih samoljubivih tipova, Klokica, Darke Tomasa i slicnih vucibatina.
  Pokradose sve pred sobom. Fuuuj

 2. Jarinj je organizovao Bogoljub i Rover !Oba su sada darkiceve perjanice i dio vladajuce vecine!

 3. Znamo dokle nas je dovela “pozitivna” energija SNSDa!
  Ali sta sad ceka nacelnik sto ne dovede vodu u ostatak grada prosla godina a vode nigdje!? Sto se tice A.puta to su kreditna srestva koja ce vracati svi gradjani RS a ne SNSDovci,druga je stvar koliko je to ekonomski opravdano i koliko je para pokrala vrhuska SNSDa!

 4. Problem elektrosnabdijaevanja u Prnjavoru nije od juče, isto kao i problem vodosnabdijevanja i inih drugih problema u našoj opštini.Jedan od najvećih problema je negatibvni naboji u glavama grupa i pojedinaca pripadnika SDS ove politike.koja je u Prnjavoru u glavnom stvarala, a ne rešaval te probleme.To je negativan Prnjavor.Svaki pokušaj druigi da te probleme rešavaju dočekuje se na nož.Sjetiimo se samo onog nadaleko poznatog JARAINAJA kad su te negativne grupe i pojedinci spriječili dovođenja pitke vode u grad, istom tom Draki Tomašu i Dragi Klabiću.Sjetimo se i one grupe i politike koja je u Prnjvaoru pokušala da spriječi čak izgradnju autoputa, ili ako ništa drugo da je uspori.Ta negativana prnjvorska energija i politika bila je i poslije drugog svjetskog rata,kada su tadašni prnjvorski negativci spriječili izgradnju priuge kroz naš grad.

 5. Не треба се чудити присуству тзв. министра и осталих. Свака активност нашег начелника из Бањалуке има за циљ само једно – лична промоција. Има его величине Русије и сталну потребу да се натиче и гдје му није мјесто. Ко хоће тако да игра, може у коло. Ко неће, нека иде у “плус”.
  Ова прича је баш таква, а могу се њом одушевљавати само затупљени. Дошла главна шефица да каже како су кварови отклоњени, али и да је могуће да се понове.
  Као када би направили причу о проблемима производње кифли у пекари “Цвијета”. Сада опет има кифли, али се машина за тијесто опет може покварити.
  Једи народе, гладних очију…

  • Baš tako! Načelnik radi samo na ličnoj promociji. Ništa nije uradio kapitalno otkako je na funkciji osim ličnog facebook profila! I članovi SNSD-a su razočarani jer mnogo više su očekivali a kamo li ostali narod.

 6. Drago mi je da se kvarovi saniraju i da je planirana rekonstrukcija mreze. No ipak mislim da svima od vlade ,ministarstva a posebno ovima u Elektrokraini treba ozbiljno dati do znanja da moraju odgovornije da se ponasaju. Recimo ako bi se mogli saglasiti da svi nosioci domacinstava i privredni subjekti opstine Prnjavor jedan mjesec ne plate utrosenu elek.energiju. Mislim da bi to bila dovoljna opomena da se ubuduce prvo rekonstruise mreza a tek onda pravi nova upravna zgrada. Ovako kako oni rade prvo upravna zgrada pa rekonstrukcija to je kao kad bi neko pocinjao kucu graditi od krova pa onda zidovi i na kraju temelj.

 7. U kom svojstvu svakom sastanku prisustvuje Zlatan Klokić??
  Kakve veze ima ministarstvo za ek. Odnose i reg. Saradnju sa dalekovodima i niskonaponskom mrežom u RS??
  Zašto se taj čovjek ne bavi svojim nadležnostima i ne odgovori zašto ne postoji Predstavništvo RS u Izraelu i kome su otišle te pare??

  • pa ako klokic odgovori na ta pitanja,morace da vrati onaj Audi sto je slupao namjerno,a ovako kad radi za sta nije placen,odnosno neradi nista,dobice novi Audi A6,a ako se pokaze i bude puno lagao i neradio nista kao nasa vlada,ceka ga novi Audi A 8 ,koji cemo kupiti mi poreski obveznici.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*