Osmorka iz Banjaluke, Prnjavora i Gradiške prijavljena za lažno svjedočenje

Protiv osam muškaraca iz Banjaluke, Prnjavora i Gradiške podnesen je izvještaj banjalučkom Okružnom javnom tužilaštvu, zbog sumnje da su lažno svjedočili u predmetu “Petrićevac”, a tokom kojeg je suđeno optuženima za prodaju droge.

Oni su, stoga, osumnjičeni za davanje lažnog iskaza.

“Nezavisne” nezvanično saznaju da su u pitanju Dalibor Vukelić (19), Branko Ritan (31), Miroslav Miljuš (28), Stefan Zeljković (22), Slavko Marić (33), i Ognjen Vuković (22) iz Banjaluke, Slobodan Oljača (29) iz Prnjavora i Milan Ćirić (29) iz Gradiške.

“Osumnjičeni su u krivičnom postupku pred sudskim vijećem nadležnog suda promjenili svoje iskaze, a koje su u prethodno u toku istrage izjavili policijskim službenicima, odnosno iznijeli lažne činjenice bitne za postupak”, saopštila je Marija Markanović, portparol PU Banjaluka.

K3

5 Comments

  • Zna momak kako zaradit bez znoja…Kako bi inace mlatimudao po gradu..
   Dok sirotinja koja je osudjena u tkz akciji”FORTUNA” lezi na Tunjicama zbog “nicega”..ovi tatini sinovi ce se izvuci sa su uslovnom!!!
   Da je zakon isti za sve,ovi naucnici bi trebali bar po 5 god dobit i vise..bez mogucnosti pomilovanja.
   Al vidjecemo.

 1. sve to treba u jedan autobus strpat i odvest u kamenolom da tuca kamenje jedno godinu dana. Da vide i oni kako je zaraditi pare mukom a ne lopovlukom.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*