Okončani izbori u SDS Prnjavor: Stranačko kormilo pripalo Nemanji Vasiću

Foto: Blic

Za predsednika opštinskog odbora SDS u Prnjavoru izabran je Namanja Vasić, bivši predsednik Skupštine opštine, poslanik u Narodnoj skupštini RS i direktor Direkcije za puteve, a sada privatni preduzetnik.

On je dobio znatno veće poverenje na izbornoj Skupštini SDS nego njegov protivkandidat Miladin Stanić, poslanik u NS RS koji takođe ima zavidno političko iskustvo. Vasić je nakon izbora rekao za “EuroBlic” da će primarno raditi na podmlađivanju stranke, njenom organizovanju i efikasnijem učešću u projektima od vitalnog značaja za ovu sredinu.

 – U Prnjavoru ćemo podržavati projekte od opšteg interesa, nastojati da zajedno sa lokalnom vlašću unapređujemo život naših građana. To su projekti vodosnabdevanja, izgradnja industrijske zone, privreda, zapošljavanje, poboljšanje infrastrukture – istakao je Vasić, nakon što je preuzeo dužnosti od Siniše Gatarića, dosadašnjeg predsednika OO SDS u Prnjavoru.

Nemanja Vasić

                                                        Foto: privatna arhiva / RAS Srbija Nemanja Vasić

– Razgovarali smo o saradnji na zajedničkom planu u ovoj sredini. On je odlučan da rad na utvrđenim principima delovanja. To je moj nedvosmislen zaključak – pojasnio je Vasić za kojeg je glasalo 165, a za Stanića 123 delegata SDS-a.

Siniša Gatarić, dosadašnji predsednik OO SDS izjavio je za „EuroBlic“ da je „pobedila demokratija, a ova partija pokazala visok nivo organizovanosti, masovnosti i odgovornosti u odlučivanju“.

Miladin Stanić

                                                          Foto: Dejan Božić / RAS Srbija Miladin Stanić

Krčmaru poverenje u Gradiški

Bez obzira što izbori u gradiškom SDS još nisu završeni, stavovi članstva ukazuju da najveće poverenje za novi mandat ima Đorđo Krčmar, sadašnji predsednik ove partije u Gradiški.

Blic

12 Comments

  1. Evo propasti SDS.Jadni smo mi kad krimosi vode politiku.Vasic ce to zavrsiti.A Gataric je bio posten i dobar vodja koji je vjerovao svima.

    • SDS je unisten.Unistio ga Momcilo Novakovic,pa Zivkovic,evo sad ce i Vasic.Sami lopovi i prelivode.Vjeerujem da SDS nece ni biti sledece godine.Srecno!

  2. Uzas nad uzasima.Kome ce on dati da pridje?Neka se spasava ko moze iz toga SDS,kraj je dosao.Gataric je bio bolji izbor.

  3. Tesko ovaj izbor pada SNSDovim pulenima jer znaju da na sledecim izborima pobjedjuje SDS na celu sa Nemanjom! Gataricev komentar u ovom tekstu je gospodski odmjeren,i siguran sam da nece biti samo obican clan!

  4. Bravo za Nemanju! SDS ima buducnost u Prnjavoru i to ce dokazati!Da je pobjedio onaj brasnjasti pacov stranka bi propala jer on gleda samo licni interes!

  5. ДОБРО ЈЕ ДА СЕ ЗАВРШИЛО, КАКО ЈЕ КРЕНУЛО НИЈЕ СЕ КРАЈ ВИДИО

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*