Održan sastanak sa predsjednicima savjeta mjesnih zajednica VIDEO

U maloj sali Centra za kulturu danas je održan sastanak predstavnika lokalne vlasti sa predsjednicima savjeta mjesnih zajednica sa područja opštine Prnjavor.

TV K3

Sastanku su prisustvovali načelnik opštine Darko Tomaš i predsjednik Skupštine opštine Željko Simić, a razgovarano je o problemima koji su zajednički za većinu mjesnih zajednica, poput problema sa isporukom električne energije, vodosnabdjevanja i infrastrukture.

Načelnik opštine Prnjavor Darko Tomaš istakao je da je diskusija bila konstruktivna, izrazivši želju da sastanci poput ovog u budućnosti postanu redovna aktivnost.

“Dogovorili smo se da ovakvi sastanci postanu redovna praksa i da budu organizovani najmanje jednom u tri mjeseca, kako bismo imali što jasniji uvid u konkretne probleme sa kojima se mjesne zajednice suočavaju”, izjavio je Tomaš.

Predsjednik Savjeta mjesne zajednice Prnjavor Milan Vranić izrazio je zadovoljstvo današnjim sastankom, kao i konkretnim prijedlozima o kojima je bilo riječ.

“Prnjavor je danas jedno veliko gradilište i nadamo se da će tako biti i u budućnosti. Inicijative građana svaki dan pristižu u našu kancelariju i stoga ćemo, u saradnji sa načelnikom, odrediti prioritete i raditi na njihovom rješavanju”, istakao je Vranić.

Predsjednik Savjeta mjesne zajednice Palačkovci Đuro Popović istakao je dobru saradnju sa lokalnim vlastima, istakavši da većina prnjavorskim mjesnih zajednica ima slične probleme.

“Najveći problem mjesnih zajednica jeste infrastruktura, jer ako nemamo asfaltirane puteve na selu, ne možemo da imamo ni dobru vezu sa gradom”, naglasio je Popović i dodao da je saradnja preduslov rješavanja svih problema.

Opština Prnjavor

9 Comments

  1. Занима ме када ће Просјек и Отпочиваљка бити повезани асфалтним путем до Којиног Хана?

  2. Jebo vas nacelnik ma koji bio ! Pocnite razmisljati i raditi za svoj narod ! Marvo uhljebljena !

  3. Jel ovaj Vranic retardiran ? Pa oni ne smiju aposolutno nista ni primijetiti a kamoli izjaviti sto ne ide u prilog Tomasu….strasno pa to su ljudi bez svijesti !

  4. ОНАЈ ДЕБЕЛИ У ЗАДЊЕМ РЕДУ КАДА ЈЕ ЗИЈЕВНО СИМИЋ СЕ САГЕО ДА МУ КРАВАТУ НЕ УСИСА

  5. Вранићу како рече Прњавор без воде се гради,колико муцаш трба да питаш шефа МИКИЋА шта треба рећи не смијеш ни прнут без њега, изгледа да камион за смеће смрди

  6. Popovic je austrijski penzioner, što znači da hvala Bogu ima dobru osnovu za život, i normalno je da mu je prvi prioritet infrastruktura, međutim mi koji radimo za 400 KM sanjamo da imamo prvo život dostojan čovjeka, da sebi i svojoj porodici možemo priuštiti osnovne uslove za normalan život, a to nam ova vlast nikako ne daje, sigurno je ljepše ići asvaltom nego makadamom, ali je mnogo ljepše dobiti platu od 3000-4000 KM nego 400-500 KM, vlast koja ostvari takve uslove treba poštovati i čuvati, a ovakve kao do sada treba mijenjati ako treba svake godine, sve dok ne shvate da su oni dobili položaje radi naroda, a ne da narod živi radi njih.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*