Od gotovog veresija: Ljubić i Laktaši remizirali 3:3

Fudbaleri prnjavorskog Ljubića na svoj konto upisali su novi bod, pošto su danas u okviru 21. kola Druge lige RS remizirali sa Laktašima 3:3.

Iako 21. kolo nije kompletirano, po svemu sudeći ljepotica kola odigrana je u Prnjavoru. Obilovala je ona dobrim fudbalom, potezima i golovima, a ostaće upamćeno i to da je Ljubić od gotovog napravio veresiju. Prnjavorčani su nakon prvih 45 minuta vodili 3:0, da bi u nastavku gosti iz Laktaša izjednačili na 3:3.

Iako su Laktaši preko Bajića prvi imali priliku, Ljubić je u prvih 45 minuta apsolutno dominirao. Imali su Prnjavorčani igru, ali i rezultat. Igrao se 16. minut kada je Ljubić evro-golom Aleksandra Žiška stigao do prednosti. Prednost domaćih udvostručio je Vasić u 32. minuti, da bi Žižak u 39. povisio na 3:0.

Izgledalo je tada da je pitanje pobjednika riješeno, da tri boda ostaju u Prnjavoru, ali to se nije desilo. Samo što se krenulo sa centra u drugih 45 minuta Laktaši su preko Radetića smanjili na 3:1 i time nagovijestili da se nisu predali. Sedam minuta kasnije gosti se u potpunosti vraćaju u život, a pogodio je Palikuća. Sve do 90. minuta na semaforu je stajalo 3:2, imali su i jedni i drugi nekoliko prilika, a Laktaši su bili bolji rival većim dijelom drugog poluvrema. Svojim dobru igru, naplatili su bodom. Igrao se 90. minut kad su gosti kreirali dobar napad, kojeg je Palikuća krunisao pogotkom. Ubrzo nakon toga arbitar iz Doboja Todorović odsvirao je kraj, pa je komšijski derbi završen podjelom bodova.

Prnjavor.info / Z. A. /

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*