6 Comments

 1. Rade ,koji gradski trg? Gde ti je na trgu pravi prnjavorcan ? Lakše ćeš naći prase u Teheranu nego prnjavorcana u prnjavoru .? Prnjavorcani su u rupama a neki drugi su zagospodarili gradom ! O tom su dugo dugo maštali !!!

 2. Dobar je Autoput kad dijaspora dodje da se provoza , logican je i izlaz/ulaz dole na Vijaci , sve je to potaman ko nas pita sta, nama je bitan Dodik i ekipa a sto omladina ode ko nas jebe … gradski trg je ogledalo grada !

 3. Koliko su se tu ugradiili bivši načelnici? Ako je tačan i dio što pričaju Gero i Miladin to obični građani ne mogu ni za deset vjekova!

  • Pa naravno da su se ugradili! Crvena banda!Ali sigurno niko nije ekspert za ugradjivanje kao sto su to Gero i Miladin!

 4. Nek nam dugo zivi kraljica!!!!!
  Samo nek stave oznaku ” opasno po zivot” il ” privatan posjed” i gotovo.
  Jos smo mogli dobiti uvozni kamen iz Kine il Makedonije.

 5. Koliko je para oprato na tom auto putu to ni bog ne zna, koliko ugovora, koliko,aneksa ugovora. Bilo bi interesantno kad bi se neko, ako je to uopste moguce, pozabavio temom da li je i ko dozvolio eksplotaciju tog kamena ko je vlasnik zemljista na kome je kamenolom, sta je planirano sa kamenolomom nakon zavrsetka gradnje, kome je i da li je uopste nekome placano za eksplotaciju kamena a da li su ti troskovi prikazivani kao troskovi gradnje i td i td…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*