Načelnik Tomaš gost u emisiji 5 do 7

Načelnik opštine Prnjavor Darko Tomaš gostovaće danas na Alternativnoj televiziji u emisiji 5 do 7.

Sa novinarom Predragom Ćurkovićem razgovaraće o aktuelnostima u opštini Prnjavor, budžetu za 2018. godinu, infrastrukturnim radovima, prnjavorskom porodilištu i drugim temama.

Emisija počinje u 17:00 časova.

Opština Prnjavor

Da li smatrate da se sjednice SO Prnjavor trebaju prenositi uživo preko interneta?

  • Da (84%, 1,732 glasova)
  • Ne (16%, 335 glasova)

Ukupno glasova: 2,067

Loading ... Loading ...

10 Comments

  1. Vidi ovog Gvozdenovića, toliko mu Miko ušao u krv da se počeo potpisivati kao on!!! E moj Gvozdenoviću, crni Gvozdenoviću jadan ne bio.

  2. Toplo preporucujem nacelniku da poradi na svom izgovoru.Takva nazalna i ruralna vokacija nije primjerena jednom akademski obrazovanom covjeku.Sto se tice nastupa nista novo, presipanje iz supljeg u prazno.Vec sam konstatovala da sam od njega puno vise ocekivala.

  3. Ma sta palamudi ovaj KREDIT NACELNIK! Misli da sa malo sminke i otrcanih fraza moze vise varati ovaj napaceni narod.Svi iz blize i dalje familije su mu na buzetu!

  4. Mi u Prnjvoru smo navikli na krkane i krkansku politiku,pa sad kad imamo mladog obrazovanog i sposobnog načelnika nekima to naprosto smeta i bode oči,rezultati će reči ko je uspješan a ko se sukobljavao sa kim se sreo poput onog predhodnog načelnika,koi je svoju funkciju i povjerenje naroda prokckao i mjesto da je integrirao i sakupljao on se svađao tuživao i razvaljivao, a sve na štetu naroda i onih koi su ga birali.Mudro janje dvije sise sisa a surogljivo june isparane guzice pase gdje je trava najlošija.Sve pohvale za prezentaciju načeknika Tomaša prve godine svog mandata i narodki rečeno vrlodobro načelniče.

  5. Postavio bi pitanje cijenjenom nacelniku,posto je digao kredit u moje ime,ko zna koji put,kada mogu doci po moj dio para.Nemozes dizati u moje ime i nedati mi nista.Ako nedadnes,nemoj da trazis da ja vracam.Sto cu ja vracati a ti dizao i trosio i tvoji pajdasi sto su dizali ruku.Kada dodje na naplatu oni koji su figli ruku na njih racun poslati jer su to oni potpisali i trosili.

  6. Nisam stranački opredijeljena ali kao gradjanin Prnjavora mogu da kažem da do sada stvarno nismo imali nikada ozbiljnog načelnika ali je ovaj do sada najveći poltron republičke vlasti koji za radi pozicije lično svoje kao i bratove uništava “koliko može” čega se god dohvati.Kao prvo sebi nije imao pravo da bira saradnike nego su mu svi nametnuti ali možda svima nama najviše para oko zamjenik Slaviša Milanković koji nikako nije mogao dobiti tu funkciju,pa dječak je bombaš sa krivičnim dosijeom ali je prevladao uticaj sestre i zeta……jadni mi ……Kao drugo sve to poltrona oko njega ga još više ukopava pa tako i ako bi slučajno nešto dobro uradio tu su oni da ga opomenu da se to ne smije tako raditi…….jadni mi….Mislim da najdalje u periodu od 2-3 godine na ovim prostorima dolazi do promjene trenutne vlasti koju neće zamijeniti sadašnja opozicija koja je nesposobna i da će doći par ozbiljnih ljudi da uvede red u časnoji i posnosnoj Republici Srpskoj a samim tim i u naš Prnjavor.A gospoda poput pomenutih ali i prethodnih garnitura a ne pomenutih mislim da će se pozabaviti literaturom raznih sadržaja na vrlo egzotičnim mjestima poput Zenice,Foče ili Tunjica a ja im želim da to bude ipak Zenica !

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*