Monitoring posjeta predstavnika Švajcarske agencije za razvoj i saradnju, u okviru projekta opštinskog, ekološkog i ekonomskog upravljanja

U Prnjavoru je danas  u okviru MEG projekta održan sastanak  predstavnika  Švajcarske agencije za razvoj i saradnju  sa načelnikom opštine, koordinatorom MEG projekta i članovima opštinskog Tima za implementaciju. O iskustvu lokalne uprave u dosadašnjoj realizaciji  MEG projekta, sa predstavnicima opštine Prnjavor razgovarali su Dimka Stančev Skie, viša savjetnica za socijalnu inkluziju i upravu i Srećko Bajić, viši programski službenik za saradnju u Švajcarskoj ambasadi.

Načelnik opštine  Prnjavor, Darko Tomaš iskazao je ovom prilikom interes za nastavak projekta,  što će doprinijeti daljem unaprijeđenju rada uprave, pružanju usluga građanima i podršci privrednom sektoru.

U okviru svoje radne posjete, predstavnici donatora i UNDP-a, obišli su projekte koji su u proteklom periodu finansirani sredstvima opštine Prnjavor i Švajcarske agencije za razvoj i saradnju, i to  infrastrukturni projekat – rekonstrukciju ulice Vida Nježića, kao i korisnika  Programa podsticaja za zapošljavanje u privredi, Ružičić Darka iz Gornjih Palačkovaca.

Opština Prnjavor

3 Comments

  1. Hoće li do izbora ta ulica biti završena?!Treba li ruševine od drugih gradskih ulica sanirati ili da to ostavimo za naredne izbore?!Treba snage gledati svu ovu Prnjavorku muku i sve vas u opštinskoj upravi tako sposobne!

  2. Švajcarci su sigurno odusevljeni brzinom i dinamikom izvodjenja radova.vjerovatno im je nacelnik i prezentovao kad su radovi poceli i kad su trebali biti zavrseni,a vidim da ce jako,jako ˇˇširokaˇˇbiti ta ulica,kao sto pojedini vec komentarišu i da ce izgledati kao ona gore prema josiku.

  3. A Vid se u grobu okrece kao na raznju. Ekologija nam je na prvom mjestu zato smo u toj ulici izvadili asvalt i vratili ekoloski zdravi makadam.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*