Mladi SNSD-a istakli zastavu na trgu (FOTO VIDEO )

Povodom 9. januara Dana Repupblike Srpske, Mladi socijaldemokrati Opštinskog odbora Prnjavora istakli su na Trgu Srpskih boraca trobojku sa natpisom: „Srećan ti rođendan Republiko!“.

TV K3

“Danas smo postavili ovu zastvu, a cilj je da pokažemo da mladi vole svoju Srpsku i poštuju žrtve iz Odbrambeno-otadžbinskog rata, koji su svoje živote dali za našu Republiku”, rekao je predsjednik Mladih SNSD Prnjavor, Nemanja Lukić.

 

Mladi socijaldemokrati izrazili su zahvanlost svom Opštnskom odboru, koji im je pružio veliku podršku u izradi zastave, kao i sutrašnjim aktivnostima.

“Ova ideja se javila zbog Dana Republike, te je ovo jedna simbolična gesta Mladih socijaldemokrata iz Prnjavora”, kazala je Ivana Živanić.

MSD pozivaju sve građne da dođu 9. januara na Trg u 11 sati, te prisustvuju obilježavanju Dana Republike.

TV K3

12 Comments

 1. da li je šef kluba MIKIĆ istakao zastavu na svojoj novokupljenoj kući………….i kod punca

 2. SNSD vlada zadnjih 14 godina!Miki ,prošetaj ti po RS pa ces vidjeti da sve sto vrijedi drzi Dodo sa svojom klikom! Iseljavanje mladih i pametnih je u zadnje 4 godine intenzivirana .Jer gdje Baja vlada odlazi pamet mlada!

 3. Ovi vasi iz SDS pokrali sve, zato narod odlazi, prodjite malo gradom pa vidite ko su vlasnici bivse narodne imovine

  • 12 godina i pustošenja ovaj narod nije zaslužio i to od strane onih koji su za vrijeme rata svercovali. SDS je bar sa svojim narodom stvarao Republiku.

  • Kada su pokrali što ih “pošteni” SNSD za 12 godina vladavine nije pohapsio i procesuirao za krađe, nije zato što su pravi lopovi prešli u SNSD, pa ne mogu na svoje.

 4. Zar posao ukrašavanja grada ne bih trebalo da rade zvanične institucije opštine, a ne stranke, kao pozivaju na jedninstvo Srpskog naroda a na svakom koraku gledaju kako da ga razjedine, naravno da bi lakše vladali. Nas koji smo ratovali i stvarali Republiku Srpsku, a nismo članovi SNSD-a, lider nihove stranke naziva izdajnicima, borci jedva preživljavaju, a ratni profitri vladaju, to je realno stanje u Republici Srpskoj.

  • Upravo tako oni koji danas najviše srbuju nisu ni vidjeli rata. Da li je neko objasnio ovim mladim ljudima da ih samo koriste za svoju propagandu i bogaćenje. Narod nikad lošije nije živio…

 5. Nacelnice ,evo slikao sam se! I najljepši sam na slici,jel’ to dovoljno da dobijem posao konačno ?!

 6. Šta dočekasmo, socijal-demokratske mlade nade u buduće uhljebljenje, da političkim pasivcima iz suprotnih tabora održavaju lekciju patriotizma. E moj narode, samo nas bauštelija može spasiti bijede i primitivizma

  • Mlađahni socijaldemokrati čiji su stariji partijski drugovi prodali Grb i Himnu, tablice, pasoš na kome je pisalo Republika Sprpska…. sada nas uče nekom patriotizmu i dijele nam neke pasoš-igračke kako bi nas podsjetili da što prije bježimo iz ove zemlje!!

 7. Фали вам “СРПСКА” од кога је и превише је.
  Људи који су замјенули-продали грб и химну бусају се патриотизмом. Читам данас у БЛ пасоше издавали вјероватно охрабрују младе људе да напуштају државу једина паметна данас од омладине социјалдемократа. Дјелима која задржавају младе људе и охрабрују их да вјерују у реалну будућност показујте патриотизам не овим сликањем поред заставе.

 8. Zbog njihove politike i lažnog patriotizma sve je manje ljudi u Republici Srpskoj i ovo što ostaje živi sve gore.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*