16 Comments

 1. Mićo se kao mali bavio bacanjem pogleda u zrak.Tri puta prvak Štrbaca,četvrti put diskfalifikovan,pao na alko-testu.

 2. Predlažem ispred udruženja poštivalaca sviu sporskiu disciflina južnog diela prnjavorske ofštine da se takozvati korejskie sport tekvando preimenuje u mićo kondić pod naznakom itno odma

 3. neznam sto ste navalili na covjeka……. sitna riba koja se prcaka na suvom…volio bi i on ka isvi drugi da zivi normalno…..sve sto je poceo nije ga islo….lazni prijatelji su ga unistili….covjek je u sedmoj deceniji pustite ga neka zivi on nepljuje po nikome jasite malo ove druge sto su prnjavorske fabrike opljackali iprodali njih Niko nespominje gadi mi se da dalje pisem….

 4. Kondo je legenda.Narodni čoek,Brz na jeziku,a još brže dijeli karte,šta mu fali.Narodni odbornik,još iz Štbaca.Nije korumpiran.Neće slafgati,prevariti ni oteti.Smije svašta reči, spreman stiči i uteći,i pred žandamima reči i onda uteći,Takvi nam i trebaju,Šta će nama čutolozi mutikaše,oportunisti i gradski intelektualci,koji samo preferiraju ”use nase i podase”Kondo nije TAKI
  Bravo Kondo naša nado.

 5. Jedini sport kojim se ovaj seoski nazovi kazanova bavio je jurcanje za seoskim opajdarama! A sa sportom ova kafansko kockarska baraba ima veze ko Marko Kraljevic sa televizijom!

 6. Kojim sportom se ovaj bavio?
  Da ima neka aplikacija da se prekrstim ovdje sad ali nema. Ali ništa drugo se u Prnjavoru nije moglo ni očekivati nakon Nemanjinog, SNSD potpognutog “rušenja” Gatarića, osim postavljanja nekvalitetnog kadra na sve pozicije da njima mogu njih dvojica “uspješni” političari i “biznismeni” Nemanja i Tomaš “mlatiti” kako hoće.

 7. Osim streljastva u tudje koljeno,plemenite igre poker i maratona u dugovanju Milutinovicu ,kojim se spotom bavio jos ovaj Samson bez Dalole?

 8. Tebi je načelnik obećao i ti si zato prihvatio funkciju! Nije ti palo na pamet da te kupuje kao odbornika da bi imao ruku vise kada se bude glasalo za kredit PARIPE!

 9. To Kondo! Vec vidim izbor sportiste grada i kao glavnog laureata Nemanju Vasica u disciplini brzopotezni poker! Naravno nagradu urucuje odojce nacelnik Tomas!

 10. ovaj covjek je veliki sportista,samo on moze da digne prnjavorski sport iz pepela hahahahahah,doskoro je bio presjednik radikala.boze spasi nas ovakvih ljudi poput Nemanje vasica i kondica, tomaša,zunica……,definitivno napustam prnjavor i selim se iz ove je…e opstine koje je zhvatila korupcija na svim nivoima

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*