Metalex otvorio prvi ABC baucentar u Banjaluci

Cijenjeni sugrađani, Metalex doo je 15-tog septembra otvario njihov prvi ABC baucentar, centar tehnike i vrta u Banja Luci, na adresi Karađorđeva 79 na Laušu.

Svaki dan u ABC centru na Laušu ćete moći pronaći kvalitetne robe za vašu kuću, okućnicu ili stan, uslužne trgovce, i najkonkurentnije cijene u gradu.

Elektromaterijali rasvjeta, vodomaterijal, pločice i kupatila, centralno grijanje, peći na čvrsto gorivo i pelet, bijela tehnika, kućanski aparati, profesionalni i hobi električni, motorni i ručni alati, agrar i vrt, pet šop, ogradni sistemi, željezarija, brave, okovi, repromaterijal, građevinska hemija, boje,lakovi, fasade, podovi, stolarija, i sve to na jednom mjestu sa najboljim cijenama u gradu, ABC centar Lauš, na novoj lokaciji u Banja Luci, Karađorđeva 79, od 15-tog septembra je otvoren za sve domaćice, domaćine i majstore svaki dan.

Henkel, Belinka, JUB, Knauf, Nexe, Austrotherm, Bekament, Tikkurila, Zorka Color, Einhell, Bosch, Makita, Unior, Varstroj, Klingspor, Fisher, Vargon, Peštan, Nopal, ETI, AlingConel, Philisps, Panasonic, LG, Gorenje, VOX, Alfaplam, Termal, Tarkett, Kronospan. I sve to na jednom mjestu sa najboljim cijenama u gradu, ABC centar Lauš, na novoj lokaciji u Banja Luci, Karađorđeva 79, od 15-tog septembra je otvoren za sve domaćice, domaćine I majstore svaki dan. ABC I Metalex. Partneri za dobru budućnost.

Nezavisne novine

5 Comments

  1. E..pa ..bes ga.Nikad ni sa cim zadovoljni, uvek samo kritika.Neka se otvara, radi i zaposljava.Ko god da je u nasem gradu je i ja to pozdravljam!

  2. To je otvoreno sa grbace radnika.Da imaju imalo obraza nebi se pojavljivali u javnosti,koliko su radnicima oduzeli,i koliko je suza zbog njih proliveno.Jesu li mama Milena i pop Mico osvestali objekata?

  3. Upravu si fica.Hvala sto si rekao.Nema neke sezone da neodbija nesto.S najsmjesnija mu je ona u januru,ksd kaze smanjio se pazar otisli ovi iz inostranstva nazad pa svima po 50 maraka odbija.A kad su disli i troslili nije rekao sad cemo povecati.Sreca pa ja to napusti.

  4. kad im pocne odbijati od plate svaki mjesec za neke izmisljene,samo njemu poznate gluposti,ko nama u prnjavoru,napustice ga odmah.

  5. Lijepo je to.Samo ga nerazumijem sta je to otvorio vau ili bau centar.Ako je vau onda je nesto veliko.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*