Mektić: Prioritet- ekonomski preporod Srpske VIDEO

Nosilac liste SDS-a za Parlamentarnu skupštinu BiH u Izbornoj jedinici jedan Dragan Mektić rekao je večeras u Prnjavoru da će ključni prioriteti nakon izbora biti ekonomski preporod Republike Srpske.

TV K3

Mektić je, na večerašnjoj Konvenciji Opštinskog odbora SDS-a, istakao da se ova stranka zalaže da Srpska bude perspektivna za ostanak, odnosno za bolji standard, veće zapošljavanje i zaustavljanje odlaska mladih.

On je naglasio da je osnovna poruka ove stranke svim građanima Republike Srpske da će SDS od 7. oktobra vršiti vlast u ime naroda.

Nosilac liste SDS-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici dva Miladin Stanić naglasio je da je Prnjavor opština koja plaća najviše poreza u Srpskoj, a vlast se prema njoj odnosi “maćehinski”.

On kaže da strani investitori odlaze iz Prnjavora zato što je ova opština zapostavljena i po pitanju rješavanja energetske situacije.

“Poslije 7. oktobra uspostavićemo bolji odnos vlasti i lokalnih zajednica i stanovnicima Prnjavora vratiti dostojanstvo koje će značiti i bolji život”, poručio je Stanić.

Na večerašnjoj konvenciji predstavljeni su i ostali kandidati OO SDS-a iz Prnjavora na opštim izborima – Dragana Tomaš za Parlamentarnu skupštinu BiH, a za Narodnu skupštinu Republike Srpske Maja Pezer, Milan Petrović i Sara Ćerketa.

Srna

17 Comments

 1. Ako će vršiti vlast u ime naroda poslije 7 oktobra, dali će pljačkati narod kao do sada nisu ove face objasnile???

  • Ovaj narod pljacka Dodik i SNSDova oligarhiska ekipa! To traje u kontinuitetu 12 godina! Najbjednije zivimo u citavoj Evropi, kome je dobro neka opet glasa za njih a kome nije neka glasa za promjene! Ivanic i Vukota su moj izbor i vjerujem da ce vise uraditi za ovaj narod jer manje se ne moze od ovoga sto su Dodik i Biserka radili.

 2. SDS se vraca na velika vrata!Petrovic ce postati Narodni poslanik i preuzece stranku.To je logican slijed dogadjaja!

   • Kakve veze gospodin kao sto je Dragan Gajic -Ricko ima sa politikom.Koliko ja znam covjrk se bavi biznisom i to veoma uspjesno!

   • Ovaj narod pljacka Dodik i SNSDova oligarhiska ekipa! To traje u kontinuitetu 12 godina! Najbjednije zivimo u citavoj Evropi, kome je dobro neka opet glasa za njih a kome nije neka glasa za promjene! Ivanic i Vukota su moj izbor i vjerujem da ce vise uraditi za ovaj narod jer manje se ne moze od ovoga sto su Dodik i Biserka radili.

  • Nisu samo Ilovčani priključeni na vodovod, i mi ostali smo plaćali, i neka smo, cijena od 1250 KM je realna, Tomaš je bio odredio da priključak bude 2000 KM, problem vode je riješen i svaka čast SDS-u i Gatariću na tome, evo SNSD već 2 godine vlada opštinom i u gradu nisu uspjeli napraviti ni jedan novi priključak već su izglasali da vodu puste i u Miškovce na Derventskoj opštini, kakva je to ružna politika, svoje stanovnike uskraćujete a drugim dajete, kako imate obraza da sada od tih ljudi koje zapostavljate po pitanju vode tražite da glasaju za Željku Biserku….

   • E moj ćoćane iz Palačkovaca! Po Tenderu izvođač radova je pobijedio na iznos od 2.081.000KM. Gatarć je potrošio 2.400.000, prebacio na račun izvođača. Tomaš je ostavio Gatriću 2400.000KM. Poseban novac kao učešće u investiviju uplaćivao je narod 6 ILova Smrtći i Palačkovci na podračun Vodovoda a trebao u Budžet. Bilo je oko 1800 priključaka po 1250KM. E tih para nema. Gatraić je u tim selima trebao nešto napraviti za te pare. ovih 2.400.000 što je prebačeno pobjedniku na tenderu (glavni izvođač) je pretvoreno u kredit i mićemo (građani) to vratiti! Ako si ti radostan što je Gatarić i Nemanjina grupa ukrala sebi oko 2.500.00o KM onda moraš posjetiti doktora. Iz komentar tvojih vidi se da ne poznaješ materiju oko investicije i krađe prepodobnih kradljivaca iz SDS-a!

    • Neso ako je sve tako kao sto ti kazes zasto”posteni i dobri”Darko i SNSD za ove dvije godine nisu pokrenuli neku tuzbu ili nesto slicno da se to ispita? Posto to nije ucinjeno iskeno sumnjam u tvoju pricu!!! I zelim da napomenem da politicki nisam opredjeljena!Ali sigurno znam da za Tomasa vise necu glasati jer je iznevjerio moje povjerenje kandidaturom na ovim izborima !

     • E to pitaj njih lično. Tužilaštvo je na potezu! Sudstvo i tužilaštvo postavljaju Englezi! Ovi kradljivci su u Sarajevu pod patronatom Engleza za rušenje R. Srpske (Savez za poraz) i kajanje grijehova iz rata!!

      • Lupas opet Neso! Tuzilastvo u RS direktno kontrolise Dodik i SNSD. Lepir i Vreco koji kriju SNSDove ubice Davida. Pravda za Davida!!!

       • Pa što ovaj glavni plesač (nesretni otac) striptiza na trgu Krajine ne objavi već jednom imena i prezimena ubica a već odavno tvrdi da zna. Nisu im Govedarica Mektić i Borenović dali dozvolu! Treba urlati da u R. Srpskoj nebud emir i stabilnost. Pitaj kratkog, Mehtića i Reponju šatsu potpisali u Hagu!! Moraju služiti Englezima!!

 3. Biti političar znači uprvljati narodom i javnim mnijenjem kako bi narodu bilo bolje, ne gore. To je ono što moraju da shvate političari. Administracija treba da bude odgovorna u trošenju narodnog novca. Kad se rade projekti finansirani iz narodnih novaca političari treba da se hvale da su nešto dobro i uspješno ispregovarali i napravili jeftino a ne da se hvale sa tim što su napravili nešto za 1.000.000 KM što se moglo napraviti i za 200.000KM.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*