Ljubić gostuje Omarskoj

A.Atić foto

Duga liga Republike Srpske polako ulazi u svoj finiš, do kraja je ostalo da se odigraju još četiri kola, šampion poznat, jedan putnik u nizi rang već odavno je čekirao kartu, drugi se još uvijek traži.

Za svoju drugoligašku budućnost strepi pet ekipa, jedna od njih je i prnjavorski Ljubić. Prnjavorčani se trenutno nalaze na 13. poziciji sa 29 osvojenih bodova, četiri više od Borca iz Kozarske Dubice, koji se nalazi u zoni ispadanja. U okviru 27. kola Ljubić će u nedjelju gostovati kod ekipe Omarske. Pogleda li omjer ova dva rivala u skorijoj budućnosti, Omerska se pokazala kao ekipa koja ne leži Ljubiću, ipak njihov posljednji susret otišao je na stranu Prnjavorčana, koji su u okviru 12. kola na domaćem terenu trijumfovali 3:2. Omarska je tada u dva navrata vodila, ali su domaći smogli snage, te su uspjeli stići do pobjede.

Sa 43 osvojena boda Omarska se trenutno nalazi na 5. poziciji, te u susret ulaze kao favoriti. Sa druge strane ekipi Ljubića bi svaki osvojeni bod na gostujućem terenu znači puno, jer bi tako u posljednja tri kola mogli ući rasterećenije. Utakmica između Omarske i Ljubića igra se u nedjlju sa početkom u 17,30.

Prnjavor.info – Zoran Ančić

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*