Kalabić: Smjena premijerke Cvijanović relaksirala bi odnose u vladajućoj koaliciji

Član Predsjedništva SNSD-a Drago Kalabić smatra da bi smjena Vlade RS, koju predovdi Željka Cvijanović, mogla relaksirati zategnute odnose u vladajućoj koaliciji u RS, prenosi Blic.

“Moj stav je da SNSD pod hitno mora da mijenja ovu vladu. Rezultati, koje je kabinet Željke Cvijanović ostvario za više od četiri godine mandata, izuzetno su loši. Potrebni su nam neki novi ljudi i nove politke, koje će stvari pokrenuti nabolje”, poručuje Kalabić.

Kalabić je i ranije govorio o odnosima u vladajućoj koaliciji u RS, posebno na relaciji SNSD-DNS.

U izjavi za Oslobođenje kazao je da su oni opterećeni određenim teškim pitanjima koja se ne otvaraju.

“A čim unutar koalicije dođe do faze da bilo ko koga ucjenjuje, onda su i takvi koalicioni odnosi na velikom iskušenju”, naglasio je Kalabić.

Pojasnio je da je jedno od tih teških, ako ne, kako je istakao, i najtežih pitanja, stanje u Željeznicama RS-a, kojim rukovode kadrovi DNS-a.

Kamen spoticanja mogao bi biti i Rudnik “Ljubija”, budući da se DNS protivi prodaji državnog kapitala u ovom rudniku, što je namjera Vlade RS.

(Vijesti.ba)

10 Comments

  1. Ajde ne budali kiklope! Samo gledas gdje da se udomis i kako Darki konce da pomrsis,ali ne ide,ima pravde! Pokusaj sa onom seljacinom Miladinon i samozvanim doktorom Vincicem ti je propao! Nista od rusenja Darke a Boga mi i Vlade na celu sa gospodjom Cvijanovic!Vrati se u VROVINU odakle si i dosao ,napusti stranku da nas ojacas!!!

  2. Kalabic je bio i ostao elementarna nepogoda za ovaj grad i treba ga “razbiti” do kraja kao gradonosni oblak!Gataric je to zapoceo,Tomas nastavio a Nemanja ce zavrsiti! Trio fantastikus Kalabic,Vincic,Stanic je totalno razbijen!Kalabic i Stanic vise nikada nece biti poslanici a Vincicu je najveci domet bio UO vodovoda i sa akcentom na kanalizaciju!

  3. Za pare bi mnogi prodali cacu takvi su u vecini, za one koji su drugaciji kaze se da su budale,neznaju za sebe kako ce znati za drugs.Svi ovi stari kad dodu na celo neke partje pricaju o podmladivanju stranke,pa to se onda prevodi da kurva prica o postenju.

  4. Jos ce nam i vrovci pobjeci kako smo zaostali. 🙂 Dragojlo ima sansu da ozivi,nisu mu zabili glogov kolac na vrijeme,sad je kasno,ili se SNSD raspada u potpunosti ili se njemu mora dati veci kolac vlasti.Nemanja je piun bio i bit ce,samo se sahisti mijenjaju,on za pare i majku proda a kamo li nece SDS,a SDS je sebi zapecatio sudbinu sa njim,jer onaj ko glasa za ratne lopove i profitere ni ne zasluzuje nista bolje od propasti.Ovaj izbor je samo dokaz da se nista nije promjenilo u svjesti ljudi,nekome je zalud skola kad oci nema a nos i usi drzi zacepljene.

  5. Nemanja misli vladati Prnjvorom ko’ pokojni Čedo Volaš sidikatom,sad su se tu sćućurili kraj Tomaša i grickaju ,kud grickaju hoće i partiju da naprave (nahrane)Do promjena mora doći,jer Prnjvor je zapuštena varošica u svakom pogledu, pretekle su ju varošice poput Drvara Petrovca i Ključa.Nigdje više okrpljenog asvalta i rupa u gradu u cijloom regionu.Ko ne vjeruje neka sjedne u auto i obiđe ove tri rečene varoši svaku uslikanu rupu u gradu plaćam 50 km

  6. Kalabicu bas nista ne ide od ruke!Sinoc mu je potonula i zadnja slanka za cupanje iz politickog gliba,ubjedljiv poraz Miladina Stanica sa kojim je imao dil vraca ga u zapecak.Sada moze samo da skevri protiv Zeljke,Darke i Nemanje!

  7. Sad dolazi ono sto sam rekao prije par godina kad su svi tvrdili da je Dragojlo mrtav. ☺ On je kao msli Radojica u pjesmi: “Nije umro vec se ucinio” da bi ga bacili van iz celije (citaj okruzenja) Dragojlo Premijer.

  8. Vako da ja pitam ima li ko za prodat nešta kuruza jerbo nam je ponestalo sirovine pa mislim ako ovi Dragojlo more prodavat gujcu ondak i meni neko more prodat kuruz.

  9. E moj Dragojlo, nadaš se da je Mili odzvonilo i da će te Igor u svoje jato prigrliti. Svi ste vi ispričana priča koja više ni ispred zadruge uz gajbu pive nije zanimljiva. Razmišljaj o penziji, dosta te je bilo

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*