Juče izvučene grupe, danas prve utakmice

Sinoć su izvučene grupe za tradicionalni futsal turnir Preobraženje Gospodnje, koji se igra u organizaciji Mladih SDS Prnjavor. Turnir počinje danas.

Raspored utakmica za četvrtak (17.08.2017.

):

18:00 KMF Kotor Varoš – Čelik MG

18:35 Autoelekt. Kliska -KMF Jošavka

19:10 Bagatela Prnj. – Crkvena


19:45 KMF Kotor Varoš – KMF Jošavka

20:20 Autoelekt. Kliska – Čelik MG

20:55 Topling – Crkvena


21:30 KMF Kotor Varoš – Autoelekt. Kliska

22:05 KMF Jošavka – Čelik MG

22:40 Bagatela Prnj. – Topling

Prnjavor.info

12 Comments

  1. SNSD nema krsnu slavu, nju ne slave, ali slave 20000 ucenika manje u skolama za vrijeme njihove vladavine, u cemu se ogleda ta slava, zatvoris skole i za razliku novca kupis novi auto, zar je to napredak drzave i srpstva.

      • Tako se vi i odnosite prema narodu i Republici Srpskoj, bezobrazno i nekulturno, kada se iznese osnovni problem našeg društva ponašate se kao da ste u nekoj kafani, istorija i statistika će pokazati da se najveći odliv stanovništva sa ovih prostora desio za vrijeme vladavine SNSD-a.

  2. Ovaj SDS je neviđena farsa od stranke. Koji su to lažovi i licemjeri. Evo ovaj plakat NPR. Sve pišu ćirilicom, a grupe redaju po abecedi. Pa stvarno smješno. Možda im to ostala navika iz Sarajeva, ne znam, ali za ovo je kod Veberke kec k’o kuća! I još jedan dokaz kakvi nepismenjakovići i nesposobnjakovići nas vode.

    • Igi tebi je žao što tvoji crveni ne prave ovako nešto za obilježavanje krsne slave Opštine, pardon crveni ni svoju slavu ne slave 🙁

      • A dali slavite i poraze?Tolike godine opozicija,pa sigurno ste i poraze poceli slaviti,kada pobjeda nema.:-D

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*