Još jedan uspješan vikend iza prnjavorskih tekvondoista

Tekvondo klub “Prnjavor” nastupio je sa 19 takmičara na 11.Doboj Openu u konkurenciji 29 klubova iz Austrije, Slovenije, Hrvatske, Makedonije, Srbije i Bosne i Hercegovine. U pojedinačnoj konkurenciji u sve tri starosne kategorije osvojeno je 17 medalja, od toga: 10 zlatnih, 4 srebrne i 3 bronzane medalje.

U kadetskoj konkurenciji Viktor Vuković je osvojio zlatnu medalju u borbama i srebrnu u formama, David Malešević zlatnu medalju u borbama. Tijana Smiljić u borbama je osvojila zlato, a njene klupske drugarice Maja Petrović i Lana Đukić u borbama su osvojile srebrne medalje, Monika Gajanić i Marija Vuković bronze.

U juniorskoj konkurenciji Lidija Kesić je osvojila dvije bronzane medalje, David Stanišić zlatnu medalju u borbama i Elda Mešić dva zlata u borbama i formama.

Na Doboj Openu pehar za  najuspješnijeg u seniorskoj konkurenciji dobio je Bojan Malešević,osvajač zlatnih medalja u formama i u apsulutnoj kategoriji u borbama. Zlatne medalje u seniorskoj konkurenciji još su osvojili Sava Njegovan u formama i David Đuraš u borbama.

Tekvondo klub “Prnjavor”

 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*