8 Comments

 1. Kako trenutno stvari stoje, oko mjesta direktora prnjavorskog Vodovoda se vodi zestoka borba. Pomno se prati svaki potez u tom preduzecu i komentarisu postupci.

  Pitanja koja se protezu ovih dana u kafanskim pricama mogu se svesti na:

  – Da li ce sadasnji v.d. izgubiti mjesto zato sto postoji nezadovoljstvo njegovim imenovanjem unutar SNSD-a?
  – Da li ce koalicioni partneri traziti svoj dio kolaca kroz to mjesto direktora ili ce pristati da dobiju nizerangirane poslove?
  – Koliko vijacanska struja “preletacevica” moze da bude znacajna u podjeli pozicija zbog privatno – poslovnih odnosa sa visokorangiranim SNSD-ovcima?

  Sve ce se svesti na to da li Darko Tomas ima zaista podrsku iz samog vrha SNSD-a i da li moze lupiti sakom o sto i postaviti nekoga koga je sam izabrao, ili ce uraditi po naredbi i stati iza nekoga koga su izabrali drugi.

  Eto prilike da urednici ovog sajta postave anketu ko bi mogao biti direktor Vodovoda. Vrtile su se ankete i o drugim jednako “bitnim” stvarima.

 2. Jakog nadzornog odbora sa Momčilom Vinčićem na čelu, u radnom vijeku stalno na nekim funkcijama, stalno na leđima naroda, a kada treba navesti šta je to on bitno uradio ili u kojoj je aktivnosti koja je donijela neki bolji uslov života građana učestvovao, ostane prazna rubrika.

 3. Kakav GOD da je bio bivši direktor za ovoga V.d direktora je svijet izmislio! Završio je Povelic,obezbjedimo pitku vodu u svim školama i vrticu u gradu,pitku vodu ima i pola grada a da nije došlo do smjene vlasti do nove godine bi je imao čitav grad! Vratio je dug od dva miliona … malo li je! Darku to sve ne interesuje jer on sve to ima za sebe u BL!

 4. Sta baljezgate,nije vam smetala ona pijandura iz Ilove?On i TUZIBABA su upropastili JP”Vodovod”,samo su mediski pravili pricu o Povelicu sto su zdusno podrzavali K3,Onaj poltron Ninko i “veliki” Marin! A sada kada treba doci covjek od djela po Darkinom izboru to vam smeta?!

 5. Po ovome sadašnji v.d. Direktor ne ispunjava uslove jer ne posjeduje ni odgovarajuća stručna ni profesinalna znanja, kao i sto nije bio ni na rukovodnoj funkciji.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*