7 Comments

  1. Uspješan načelnik ne može biti demagog, mora izbjegavati “floskule” i otrcanu frazeologiju. Mora biti konkretan, mora biti operativac, ne smije lagati i biračima omogućiti transparentnost trošenja njihovog teško zarađenog znoja. Da se ne radi kružni tok na Vijaci je školski primjer javašluka. Da je bio pokušaj saniranja rupe kod ukrajinske crkve poslije havarije cjevovoda je tipičan primjer javašluka. Neki srećni narodi ne znaju šta je to javašluk a mi ga imamo još iz turskih vremena. Sad javašluk nisu sposobni da izkorijene ni doktori nekakvih ekonomskih nauka. Birači bi to morali kazniti.

  2. Da nije zalosno bilo bi smesno… jedan covek radi na tom kruznom toku 4 stoje oko njega gledaju… da nisu stari pa da pomisli covek dosli ucenici na praksu.. takva mehanizacija danas toliki nezaposleni ljudi .. mogli su ga praviti u 3 smene… ali nije to zapad pa da sad neko kaze nisi zavrsio u dogovoreno vreme platices penale ….

  3. Mogu da ti pljunu pod prozor, samo slijep i ostrašćen čovjek neće da vidi šta se sve uradilo do sada. Samo na prijed. Veliki pozdrav iz Štrbaca

  4. Gospodin načelnik u njegovoj predizbornoj platformi kako ju je sam nazvao je obećao pored ostalog u prvoj godini mandata završiti kružni tok na Vijaci a kružni tok u zanatskom tokom mandata. Volio bih znati osjećali danas imalo stida? Naročito kad se sretne s onima koji su mu dali glas.

  5. Jaka je to sposobnost trenutne vlasti, godinu i po dana ne mogu izabrati direktora vodovoda, podigli kredit kojim ce ovog ljeta postaviti pokoji kilometar asfalta po selima gdje su jos ostali samo starci da bi kupili izbore, jos malo pa ce 5 mjeseci od pocetka radova na kruznom toku, te radove za ovo vrijeme do sada bi zavrsio jedan radnik sa potrebnim masinama.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*