DNS – Uvjereni u dobar izborni rezultat

Lijepljenjem prvog plakata i podjelom letaka, zvanično na Trgu srpskih boraca u Prnjavoru, opštinski odbor DNS-a započeo je predizbornu kampanju.

TV K3

Predsjednik prnjavorskog DNS-a i kandidat za poslanika u Narodnoj skupštini RS Dragan Radić napominje da ova partija spremno i odlučno dočekuje predstojeće izbore.

„Sigurni smo da će rezultat u Prnjavoru biti najbolji do sada ali i u Republici Srpskoj i da ćemo ostvariti zacrtane ciljeve kao i da ćemo poslije toga, povjerenje koje nam građani ukažu, moći kroz konkretna rješenja i rješavanje problema običnih ljudi, vratiti na pravi način“, istakao je Radić
Sve ovo, kako navodi Radić, dokazuje se i sloganom koji traje godinama, a to je „Riječ je riječ“.
„Ovaj slogan sigurno dokazujemo na terenu svaki dan i to će biti i u narednom periodu. Uvjeren sam da će DNS biti stranka odlučujući faktor nakon izbora i svojim kapacitetom popraviti sadašnje stanje u Srpskoj“, zaključio je na kraju predsjednik OO DNS-a Prnjavor Dragan Radić.

Pored Radića, medju kandidatima iz Prnjavora za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srpske su i Jovana Jungić i Dragana Marinsković.

TV K3

6 Comments

  1. Kad vidis ko je sve na slici, jedina poruka je :bjezi sto dalje! Los sastav ljudi, los program, losa partija skroz na skroz!

  2. Kakav je ovo opet neki Snsd +.Dosadio je i ovaj jedan Snsd a vi sad pravite jos jedan. Neka vas djavo nosi. Bolje Turci nego Snsd

  3. Pa vi za 12 godina svoje vladavine Republikom Srpskom niste uradili ništa, napritiv, imali ste ministarstvo prosvjete i kulture, školstvo se uništili, kultura više i ne postoji, kako onda možete misliti da ste neka “pokretačka snaga”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*