25 Comments

 1. SDS je krao a SNSD dosao na vlast i nastavio krasti isto ili više a dodatno nije ni sankcionisao SDS za krađu. Ko je gori? Ja bi rekao SNSD. Ljudi moji nemojte da nas zavaravaju, Republika Srpska se u miru brani jakom ekonomijom na prvom mjestu. Ona politika koja se potrudi povećati natalitet,smanjiti poreze,javne investicije uraditi što jeftinije, omogućiti preduzećima da dobro posluju i izvoze a radnicima da porastu plate to je ona politika koja nam treba a to nije SNSD. Gledamo 12 godina kako idu u suprotnom smjeru.

 2. Ja sam jednom iz neznanja pitao ovdje, ali niko nije zelio da mi odgovori. Ako gospodin Tomas bude izabran za poslanika, sta ce biti sa funkcijom nacelnika opstine? Obavljat ce istovremeno obe funkcije ili mora jednu napustiti? Dobijace dve plate iz budzeta ili kako to ide, mislim kako je regulisano to zakonom? Da se razumemo , nemam ja nista protiv gospodina Tomasa nego me interesuje kako to funkcionise u nasem sistemu posto ja nezivim u RS…

  • Ako Tomas odluci da napusti stolicu Nacelnika Opstine naravno ako dobije dovoljan broj glasova za NSRS na njegovo mjesto dolazi njegov trenutno zamjenik kao VD nacelnik Slavisa Milankovic do novih izbora koji se moraju raspisati 60 dana od objavljivanja rezultata Opstih izbora.Sto znaci da na proljece iduce godine biramo novog Nacelnika.Ako odluci da ostane na sadasnjoj svojoj funkciji glasove daje svojoj maticnoj stranci koja ga je kandidovala a oni raspolazu njegovim glasovima u izbornoj jedinici 2.

 3. Zalosno je koliko SNSD i Tomas vrijedjaju intiligenciju gradjana. Tomas u ovoj kanpanji obecava rijesenje problema na lokalnom nivou a kandiduje se (na republicki nivo) za poslanika.E sta sada taj covjek zeli biti nacelnik ili poslanik?! Znaci lagao nas je na proslim izborima ili nas laze sada! Zato ovaj put nece dobiti moj glas,dosta je bilo lazi!

  • Ceco!! Nevrijeđa tebe na svu sreću. Prema pisanju tvog komentara vidi se da nemaš inteligenciju na nekom normalnom nivou. Mora da si kao malda išla izaškole pa nisi ništa naučila!!!

    • Borko! To što sam nepismen to je moj problem permutacije slova! nepodržavam nikoga. Biserku neznam i Rudonju neznam. Želim d au Prnjavoru ode ova udružena zločinačka grupa koju Kratki vodi od 1992 godine. Dosta je krađe. Mislim da bi ovi mladi bolje radili.

    • Marinko! Zato se sada školujem!! Hoću da ova vaša zločinačka udruga koju vodi Kratki jedniom zauvijek nestane sa političke scene! Oni su pokrali Prnjavor u ime Srpstva!!!

 4. Po vlascu SNSD-a izgubili smo i grb i himnu, izgubili Brcko tako da smo presjeceni na dva dijela, nemojte da se hvatate naše srpske trobojke, jer i nju ćete dati samo da sačuvate fotelje

  • Pitaj SDS I Dragana Cavica ko je dao federaciji Brcko , vojsku R.Srpske i ostale nadleznost ne spomnji SNSD kad on nema nikakve veze sa tim…sve je to predao SDS i posle njihov naslednik Dragan Cavic…

   • Himna i grb su izgubljeni 2007. godine, SNSD bio na vlasti u Republici Srpskoj, Brcko postalo distrikt 1999. godine opet Dodik bio na vlasti u Republici Srpskoj, za ukidanje VRS glasali su poslanici svih političkih partija među kojima i SNSD-a, na primjer Nikola Špirić, tako da to što pričaš nije tačno…

  • Pod vlašću SDS-a opljačkana je opština Prnjavor. Ratni porez 12.000.000KM, Zaduženje budžeta od 2004 do 2007 19.000.000KM, Zadnja pljačka -nema Ilovski para nestale, pojela maca 2.500.000. Travić za vrijeme svoje vladavine potpisao sve što su Englezi željeli. Ista je to pljačkaška grupa, Travićevi NDP i Sadašnji SDS.

   • Ratni porez, pa rat je trajao 4 godine, znači godišnje 3 miliona za funkcionisanje citave opštine i vojske, pa toliko je Dodik samo u jednoj tranši poklonio svome sinu, kreditno zaduženje opštine u periodu 2000-2008 je 9,5 miliona, dok je Tomaš samo u 2017. podigao 7 miliona, što ne kažeš da je Republika Srpska prije 12 godina bila zadužena 3, a sada 7 milijardi, gdje je otišao toliki novac…,

    • Ni nadimak niti kavo ime nisi stavio-la. Samo tri upitnika! Iz tvog pisanja komentara vidi se da pojma nemaš o zaduženju opštine! Budžeti opštine objavljeni su na sajtu opštine Prnjavor i mogu se skinuti u Excelovom formatu. Analiziraj Budžete i vidjećeš da je moj komentar tačan. Ako nisi ekonomske struke što se javljaš za komentar jer neznaš. Treba znanje vi tri upitnika!!!

 5. PRAVDA ZA SVU NAŠU DJECU! Dosta je bilo političara koji raspolažu narodnim novcem i govore mi smo napravili a uzeše sve što mogu u privatne džepove. Narode svi na ovu tribinu da vidite kakva je ovo ulickana, bezdušna banda koja dnevno ne misli na svoj narod ni 5 minuta svog radnog vremena. Svo ostalo vrijeme provedu misleći i radeći na tom da sebe održe što duže na vlasti kako bi se što više pokrali. Sve i da oni drugi nisu nimalo bolji ovima smo dali 12 godina hapanja. Nek malo odmore od vlasti. Odavno su zaboravili ko ih bira i kome treba da služe. Neka se prisjete.

  • Što su vaši iz SDS-a postali Bakirove vehabije. Ucijenili ih Englezi kad su kratkog pozvali u Hag, Išli su i drugi u Hag potpisat samo nije objavljeno. Pitaj ih zašto moraju služiti Bakiru!!

  • Bracane!! Odgovor ti nama zašto su na skupovima tih striptzeta na trgu Krajine dolazili Borenović i Mektić? Oni su stavili gipsanu stisnutu šaku na trg najvećeg srpskog grad u R. Srpskoj. Ako neznaš nas pravoslavnih Srba osnovni simbol postojanja je Krst časni!! Ti vaši nam dali nekakav simbol i plešu oko njega. Vi sektaši plašite doplesaćete i urlajte za tu vašu sektašku pravdu!!!

   • Ako već vjeruješ u Krst časni, onda se i plaši da sutra možda ti ili neko tvoj ne zapleše na tom istom trgu.

    Ispravno je ne znaš.

    • Nebojim se ja jer vjerujem u Krst časni! Ali striptiz u Banja Luci je politika ako nisi znao!

  • Tu svoju pravdu za tog tvog Davida traži od Borenovića i Mektića. Ako nisi znao to je projekat Engleza da u R. Srpskoj mora biti nereda i ti tvoji su na trgu najvećeg grada R. Srpske organizovali striptiz i donijeli onu sektašku stisnutu šaku od gipsa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*