Buldogsi preplivali Ušće

Do sedme uzastopne prvenstvene pobjede, došli su sinoć košarkaši OKK “Prnjavora”, koji su u okviru 8. kola Druge lige Republike Srpske, porazili Ušće 110:93.

U jednoj efikasnoj utakmici, Prnjavorčani su opravdali epitet favorita. U prvoj četvrtini domaći košarkaši su stekli prednost od četiri poena 23:19. Utakmica se lomila u drugom i trećem periodu, koje su “Buldogsi” riješili u svoju korist 31:23, 32:22. Sa 22 poena prednosti u korist domaćih, ušlo se u posljednju četvrtinu. Sve što je gostima pošlo za rukom u četvrtoj četvrtini, jeste da ublaže poraz. Ponovo se u redovima Prnjavorčana svih 12 košarkaša upisalo u listu strijelaca, a više od ostalih istakao se Marko Slijepčević koji je postigao 22 poena.

Nakon osam odigranih kola “Buldogsi” su i dalje neporaženi, sa maksimalnim učinkom od sedam pobjeda iz isto toliko utakmica. Dok su Prnjavorčani na pobjedničkom kolosjeka, ekipa iz Banjaluke je na gubitničkom, pošto i nakon osmog kola nije osjetila slast pobjede.

OKK “Prnjavor”: Slijepčević 22, Marić 17, Lazić 15, Jugović 12, Kalabić 11, Stakić 8, Rogić 8, Selimović 6, Petrović 5, Jovanović 2, Vasić 2, Pećanac 2.

Prnjavor.info – Zoran Ančić

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*