Briljantni “Buldogsi” deklasirali Unu 65 razlike

Omladinski košarkaški klub “Prnjavor”, ostvario je najuvjerljivi trijumf ove sezone.

Prnjavorčani su u okviru 6. kola Druge lige Republike Srpske, na domaćem terenu deklasirali ekipu Une iz Kozarske Dubice 105:45. Samo je prva četvrtina ponudila rezultatsku neizvjesnost, dok su ostale tri protekle u apsolutnoj dominaciji domaćih košarkaša. “Buldogsi” su prvu četvrtinu riješili u svoju korist 21:19. Pitanje pobjednika riješeno je već u drugoj, koju su Prnjavorčani dobili 26:9. Zanimljivo je da su i u trećoj četvrtini, košarkaši Une postigli samo 9 poena, dok su izabranici Aleksandra Bokura ubacili 29. U posljednjoj četvrtini, uprkos visokoj prednosti, domaći nisu prebacili u nižu brzinu, već su nastavili u istom ritmu, riješivši četvrtinu u svoju korist 29:8.

Pobjeda 65 poena prednosti, uz najviše postignutih i najmanje primljenih poena u dosadašnjem dijelu prvenstva, učvrstila je “Buldogse” na prvoj poziciji drugoligaške tabele, sa omjerom pet pobjeda iz isto toliko utakmica. U redovima Prnjavorčana opet se svih 12 košarkaša upisalo u listu strijelaca. Najefikasniji je bio Marić, koji je postigao 21 poen.

OKK “Prnjavor”: Marić 21, Pećanac 16, Stakić 13, Lazić 11, Jovanović 10, Slijepčević 9, Rogić 7, Jokić 5, Selimović 5, Petrović 3, Jugović 3, Kolobarić 2.

Prnjavor.info – Zoran Ančić

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*