Borenović: Imamo kvalitetan ekonomski program VIDEO

Foto: SRNA

Predsjednik Partije demokratskog progresa /PDP/ Republike Srpske Branislav Borenović kaže da je “Program obnove Srpske” kvalitetan dokument koji nudi rješenja za tri ključne stvari – posao, dostojanstvo i pravdu.

TV K3

On kaže da PDP ima pripremljen set zakonskih rješenja koji će stvoriti pravedno i dostojanstveno društvo u kojem će svi biti jednaki pred zakonom i Ustavom Republike Srpske.

Foto: SRNA

Borenović, koji je večeras u Prnjavoru prisustvovao predstavljanju ovog programa, rekao je da PDP ima konkretno rješenje da građani žive od svog rada, da njihove porodice imaju normalan život, da rade u svom gradu, u svojoj lokalnoj zajednici jer je to najveći kvalitet života koji mogu imati.

Predstavljanju ovog programa prisustvovao je i član Glavnog odbora PDP Saša Čekrlija rekao je da su građane Prnjavora večeras upoznali o tome šta je i od čega se sastoji budžet, na šta se sve troše novci, te šta PDP ponuditi ukoliko pobijede na izborima.

“Predstavili smo građanima šta ćemo kokretno uraditi, kolika će biti cijena rada, kolike će biti plate i penzije, koliko će rad biti oporezovan” , kaže Čekrlija.

O “Programu obnove Srpske” Prnjavorčanima je govorila i predsjednik Ekonomskog savjeta PDP-a Jelena Trivić.

SRNA

10 Comments

  1. Dzaba program kad iza njega stoji Zunic!Taj nije sposoban ni drvo ukrati vec zavrsi u hitnoj! Darko ceraj tu bagru ako hoces glasove!

  2. Jadan je to ekonomski program koga Brano Zunic zastupa, covjek koji je sve raskucio i procardo!Da se nije prodao Tomasu i SNSDu ,koje uzgred sada pluje,za ljeba nebi imao.Gatarica ne preferiram i glasao sam za Tomasa ali da sam znao da ce ovakvu bagru oko sebe okupiti moj glas bi isao Sinisi. On je takve kao Zunic lagano desnim voleom ispucao sa opstinskih i narodnih jasala.

  3. Zunic je stvarno kao “umiljato ” jagnje.Po onoj narodnoj da takvo jagnje sisa dvije sise!E kako ce se to sisanje zavrsiti vidjecemo u oktobru!

  4. Ovo je nemoguće šta pišu ovi stranački botovi. Žunić otvorio skup i čitavo vrijeme sjedio za glavnim stolom, ne znam šta ovaj lupeta. Šteta što niste bili da čujete jednu potpuno realnu priču. Ali i da ste bili, vi bi ovdje jednako pisali jer vam je cilj nešto sasvim drugo. Jedni se ne mogu pomiriti jer su skinuti sa lokalne vlasti ( Bogu hvala), a drugi izgleda misle da se treba hvaliti situacija sa republičkog nivoa nakon ovih proteklih 15 godina. Ovaj portal omogućuje raznim mešetarima da zavađaju ljude, istupajući pod zastavom jedne partije, a u stvari pripadaju drugoj. Vedrane, učini ovo ozbiljnim, i neka uz komentare ide ime i prezime.

    • “i neka uz komentare ide ime i prezime” reče neko ko se zove “Tako”. Sam sebi bot. Zbog takvih mi se gadite svi vi tzv. političari. Neka tebi tvoje stolice. Vidim da Slavuj stoji iza Borenovića. Koja mu je to stranka po redu? To je ta realna priča? Jadno.

  5. Zanimljivo je da naš prnjavorski predsjednik nije sjedio za glavnim stolom. Samo ne znam da li ga je bilo sramota zbog toga što je prodao sebe i nas iz partije ili mu je šef Tomaš tako naredio.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*