Boračka organizacija poziva na komemoraciju dr Zoranu Lončareviću

Doktor Zoran Lončarević preminuo je 11.marta 2019.godine, nakon teške bolesti, a tim povodom su se oglasili iz Boračke organizacije opštine Prnjavor.

Obzirom da je dr Lonačerević demobilisani borac VRS 1. kategorije, da je u ratu obavljao dužnost načelnika sanitetske službe u Lakoj prnjavorskoj pješadijskoj brigadi, da je Ukazom Predsjednik RS odlikovan Ordenom Krsta Milosrđa, Boračka ozganizacija opštine Prnjavor organizuje komeraciju koja će biti održana 14.marta 2019.godine sa početkom u 12.00 časova u Centru za kulturu Prnjavor.

Zbog svega navedenog BO Prnjavor, poziva sve demobilisane borce i građane opštine Prnjavor na komemoraciju dr Lončareviću.

TV K3

3 Comments

  1. Porodici naseg dr najiskrenihe saucesce!Bio je najbolji dr kojeg smo imali…strucnjak.A sta reci na ovu sramotu nego…ogledalo sadasnjice!

  2. Zorane počivaj u miru. Sad da kazem sta ja mislim…..
    1. Velika je sramota da Dom Zdravlja nije napravio komemoraciju ili Opština,Zoka jeste bio u ratu ali valjda je zasluzio kao građanin, veliki čovjek, stručnjak da mu Opština napravi komemoraciju, boračkoj organizacijisvaka čast.
    2. Direktoricu zdravlja treba da je sramota zbog ovoga, al kome pričati kad to nema obraza ni gram.
    3. Opština ima za koje kakve kurvice za stipendije a za ovakvog čovjeka nema ni pišljive komemoracije koju nisu mogli organizovati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*