Bonito proizvodi od sada i u regiji!

Svoj 30. rođendan kompanija Mladegs Pak, sa svojim brendom Bonito, obilježava uz velike iskorake i izazovne projekte! Započeli su partnerstva sa najvećim distributerskim kompanijama u regionu, Nelt Bosna i Hercegovina, D Way Srbija, D Way  Crna Gora, Nelt  Kosovo i time pokazali da imaju ozbiljne namjere u konstantnom rastu i u narednih 30 godina.

Ovom saradnjom, otvorili su put Bonito proizvodima do polica u još četiri zemlje regiona. Osim toga, povjerenje su im ukazali i veliki evropski lanci poput Lidla, Kafulanda, Bille, Pennya, Spara, Merkatora i mnogih drugih, kojima će u ovoj godini biti isporučeno preko 10.000 tona kečapa uz ostale proizvode.

Srećan rođendan kompaniji poželjela je i umjetnica nevjerovatnog glasa, Kaliopi. Ona je otpjevala divnu pjesmu koja poziva da kuvamo svi zajedno i volimo se uz Bonito. Pogledajte njihov rođendanski video iz nove kampanje „30 godina kuvamo s ljubavlju!“.

Kompanija Mladegs Pak osnovana je 1989. godine i proizvođač je ukusnih i kvalitetnih prehrambenih proizvoda koji se mogu pronaći u preko 16 zemalja širom svijeta. Proizvodni asortiman sastoji se od 270 različitih artikala koji su proizvedeni po najstrožim standardima prehrambene industrije. Nastankom kompanije dolazi i do nastanka brenda Bonito, koji danas nosi primat kako po kvalitetu, dugogodišnjem prisustvu na tržištu, tako i po obimu proizvodnje.

„Ovim putem želimo da se zahvalimo našim kupcima koji su nam dali svoje povjerenje, a posebno majkama koje su izabrale nas za pouzdanog partnera u pripremi zdravog i ukusnog jela. Zbog Vas već 30 godina kuvamo s ljubavlju!“ poručili su iz kompanije Mladegs Pak.

Oduvijek su se smatrali zaštitnicima majki i porodice, te isticali važnost iskazivanja zahvalnosti majkama za posao koji svakodnevno čine za nas.

Capital.ba

7 Comments

  1. Sigurno, najkvalitetniji proizvodi iz svoje branše. I najjeftiniji. Nadam se da kada postanu poznati evropski brend, neće utrostručiti cijenu svojih proizvoda. Bonito začin je bolji od Vegete, iako je duplo jeftiniji.

  2. Lepo… Inace, zaposlen sam u Nelt Beograd i bas mi je bilo drago kad sam cuo, nedavno na sastanku, da je sklopljen dogovor sa nasom kompanijom koje ce da radi distribuciju Mladegs Pak asortimana… Inace sam iz Prnjavora pa mi je tim vise i draze.

  3. Moram reci da uvijek kupujem proizvode od Mladeksa.Tim prije sto odisu kvalitetom u prvom redu.Mogu samo reci da takav kvalitet u blizoj okolini nema.A mozda i cijeloj Evropi.U evropi je sve industrijalizovano i plasticni je ukus.Dok ovi proizvodi stvarno imaju ukus prirode i domace hrane iz baste.Samo nastavite tako.Bravo.

  4. Dobra i poslovna firma.Svaka cast na uspijehu.Nastavite dalje i širite se.Vidim da iza firme imanjiva,pa mogla bi se jos jedns hala izgraditi…a zadto ne za skatkise…naravno između ostaloga i sladolede.Hvala

  5. To je jako ozbiljna kolicina,samo napred.Prerastate iz srednje firme po velicini u veliki koncern.Bravo na uspesnosti i kvalitetu.Treba li bi otvoriti i jednu liniju za sladolede u letnjem periodu i uvedti neke linije keksova,cajni kolutica,vafela itd sto se trazi svakodnevno.Hvala na kvalitetu

    • Da sladoled je najomiljenija poslastica kako djece, tako i starijih osoba.Evo bas citam sada,koga to zanima na Nezavisnima bl.Da je u prvih pet mjeseci uvezeno sladoleda za 12 miliona maraka.To je poslastica koja se jede sada i zimi, a ne samo ljeti.Upravu di Kosarkas to bi bio pun pogodak.A jednostavno se pravi.Sve je osti kalup samo pislije dodatci su bitni,cokolafa ili pistacija itd.Ako neko cita neka im prenese a vjerujem fa oni sami citaju.Kako kornete i stapice tako i vece mjere od kilu i pola kile,a i da se po restoranima moze kugle praviti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*