Bojan Segić iz Prnjavora uhapšen u akciji “Nasljednik”

Stjepan Lazarević /65/, Bojan Segić /41/ i Vlastimir Tomić /58/, koji su uhapšeni zbog sumnje da su krijumčarili veliku količinu droge, predati su Tužilaštvu BiH.

Trojica uhapšenih u jučerašnjoj akciji “Nasljednik” predati su Tužilaštvu BiH nakon kriminalističke obrade u prostorijama Agencije za istrage i zaštitu /Sipa/ BiH.

Pripadnici Sipe i MUP-a Republike Srpske juče su, prema naredbi Suda i Tužilaštva BiH, izvršili pretrese na ukupno pet lokacija – dvije u Istočnom Sarajevu, te po jednoj na Palama, u Prnjavoru i Banjaluci, saopšteno je iz Sipe.

Tokom pretesa privremeno je oduzeto 8.837 grama marihuane i skanka, automobil “škoda fabija”, digitalna vaga, tri kartonske kutije sa 42 pakovanja težine od po jedan kilogram praškaste materije “aarostemin” koja se upotrebljava u poljoprivrednoj proizvodnji, a prokrijumčarena je iz Srbije riječnim tokom.

Pronađeno je i 15 komada municije kalibra 7,9 milimetara, pet lovačkih patrona, dvije male kašike sa tragovima nepoznate materije, oko jedan kilogram nepoznate praškaste materije, mobilni telefoni, laptop, centralna računarska jedinica, skener, štampač, SIM kartice, nosači SIM kartica, pečati pravnih lica, poslovna dokumentacija, bankovne karice, fakture, lični dokumenti, interne evidencije, bilješke i drugo.

Pripadnicima Sipe je tokom pretresa podršku pružila i Granična policija BiH.

SRNA

10 Comments

 1. Pohvatasmo boraniju a mahuna na slobodi.
  Risto Dzogo i Guzina bili sjekira stajl plivaci pa valjda zbog toga.
  A Nastica povisen secer dokrajcio.

 2. Pohvatasmo boraniju. Sitnu boraniju smo pohvatali. Papke! Na doživotnu robiju sa njima!!! Zaplijenismo preciznu vagu, bilješke, laptop… A dalje? Nema dalje. Konjina ostaje konjina. Narod ostaje stoka za klanje. gogo ostaje poltron.
  Koga je briga što se gube glave kada se zaplijenio laptop, mobilni telefoni,SIM kartice, štampači…
  Saznali smo zahvaljujući…zna se kome… ko to valja travu na ulici. Ali ko stoji iza ubistva Nastića nikada saznati nećemo. A možda se sam ubio i zakopao u pijesak?!

 3. A Nastić? (šećer) Ko ga ubi? I zašto? A Risto Đogo? Ko ga ubi i zašto?…
  Neka ste vi zaplijenili dvije kašike i elektronsku vagu, sada će sve ići lakše.

 4. Ma bravo. Bravisimo. Zaplijenili ste dvije kašike, digitalnu vagu, skener, 1000 grama nepoznate materije, štampač, nosače SIM kartica, laptpop, mobilne telefone, pet lovačkih patrona!!!, bilješke, fakture čak, lična dokumenta… Praškasta materija koja je zaplijenjena se čak upotrebljava i u poljoprivredi!!! Marihuana koja je takođe zaplijenjena je u većini zemalja legalizovana kao lijek, ali nije kod nas…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*