8 Comments

  1. Zaboravljate da je Tomas vec imao citav jedan mandat! Pa ne samo da nije asvaltirao parking vec nista nije uradio a silno nas je zaduzio! Sto se tice Dodika to je jedna od najvecih posasti koja je udarila na Srbe u Bosni.

  2. Vama nikad nista ne odgovara, i kad se pravi i kad se nista ne radi.Gori ste od najgorih, cak su cigani bolji i zahvalniji nego vi dole!
    @Psiho: Samo lud covek moze za Gatarica da glasa ;). Pogledajte kako vam dole onaj zanatski centar izgleda. Da je Gataric tako sposoban, bio bi zantaski asfaltiran a ovako rupa na rupi + naplacuju parkiranje! Siguran sam da ce Tomas do da sredi….ipak napravio je veliki kruzni tok i spasio vas cekanja kojih je pre bilo na toj glupoj raskrsnici. A da ne pricam kako van Prnjavor izgleda (mislim cela BiH je takva), zivite u smecu!Bolje bi vam bilo da se manje bunite a vise da radite……..
    @Roki: Hajde navedi nekoga ko je sposobniji od Dodika?

    • Tomas je digao i u ovom mandatu 7 miliona kredita plus kamate to je 10 miliona. I jos nije asvaltirao to.Gataric nije zaduzio opstinu ni marke pa je asvaltirao 10 ulica doveo vodu u grad napravio vrtic,Crveni krst i Muzicku skolu! Kruzni tok je napravljen od strane Puteva RS ,parama koje placamo svi mi svakom registracijom auta i litrom goriva koje natocimo. Dodik je samo sposoban da radi za hrvatske interese! Dao je arhivu Jasenovca Hrvatima sto je zlocin za koji ce jednog dana da odgovara pred ovim narodom i bori se za hrvatski entitet cima bi uticaj RS u BiH bio sveden na trecinu od sadasnje situacije gdje je to fifti-fifti.

  3. Hahaha, traziliste pa gledajte. Kada vam je Djumic govorio da ne glasate za Tomasa vec Gatarica vi ga ne poslusaste vec odabraste sebi problem!

  4. Ovo što su napravili Hrvaćanima je prestrašeno. Svi koji su na bilo koji način upletenih u to trebali bi, da imaju stid i srama, podnijeti ostavke.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*