Autom na saksije (Foto)

Početkom proljeća prnjavorski trotoari, bar oni u užem centru grada ukrašeni su saksijama. 

Dešavalo se da saksije budu pomjerene, prevrnute, a prizor koji jutros dolazi iz ulice Trg srpskih boraca ukazuje na novi bliski susret čovjeka i saksije, u kojem vidimo kako je saksija prošla. Kako nezvanično saznajemo prizor sa slike prouzrokovao je putnički automobil koji je udario u saksije.

Prnjavor.info

6 Comments

  1. I grad i selo se moze lijepo urediti a to ne zavisi ni od seljaka ni od gradjana. To moze da uredi vlast,a njima upravo odgovara sto divlje to bolje.Ja sam do sada ulagao u svoje selo a vlast mi stalno osporava i oni ce sutra da to ruse.Poceli su da mi prijete sve po zakonu a taj zakon je zakon jaceg bezobraznijeg i necivilizacijski.Sad rijesio da tamo i ne dolazim i vise ne ulazem.Nekima ce biti bolje sve dok ne pocne da im puca vise glave,a bio bi sretan da na moje mjesto i svih koji su iz ovih ili onih razloga napustili RS dodju izbjeglice iz Arabskih zemalja. Sretna Arabizacija Srpskih prostora.

  2. ako ti ne odgovara ovaj “seljacki grad” i ova “varošica” – putuj igumane i ne brini za manastir.

  3. Trebalo bi nekog pitati da li su saksije postavljene u dkladu sa zakonom i propisima o bezbjednosti saobrscaja i pjesaka. I onako uske trotoare su mudraci smanjili

  4. Gdje u seljackom gradu moze nesto ostat citavo..
    A i zardinjere su postavili nidje veze…
    Svijest ljudi kad se promjeni onda ce saksije ,saobracajni znakovi,ljuljacke i klupe biti mirne i citave..A to ce se desit u ovoj varosici nikad..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*