Aleksandra Dalšašo-Lepir potpredsjedavajuća Vijeća naroda

Aleksandra Dalšašo-Lepir izabrana je danas u Banjaluci za potpredsjedavajućeg Vijeća naroda Republike Srpske iz reda ostalih naroda.

Predsjedavajući Vijeća naroda Republike Srpske Nada Tešanović istakla je da je završeno i formiranje komisija ove institucije.

“Izborom potpredsjedavajućeg i formiranjem komisija završeno je konstituisanje Vijeća naroda Republike Srpske”, rekla je novinarima Tešanovićeva, nakon sjednice Vijeća naroda Republike Srpske.

Ranije su za potpredsjedavajuće Vijeća naroda izabrani Vojislav Gligić i Dževad Mahmutović.

SRNA

11 Comments

  1. Talijanka? Odrekla se oca, štivorskog talijana, koji joj je dao to što sada korist u svoju korist. Tobsve je i više i dublje od sramote..to nije za ovaj forum…previše je gadno…

    • Mislim ministar u p. materinu, to je ljigavac nad ljigavcima, covjek je lizao supak Kalabiću, pa mu onda zabio noz u leđa, sad je uz tomaša pa će i njemu zabiti nož u leđa kad bude trebalo.

  2. Nemojte tako, imamo mi zena iz Prnjavora na top mjestima i trebaju mlade naslednice.Evo sada je tu Predsjednik RS koju zlobnici zovu BISERKA a mozda je naslijedi bas ova dama koju ce zlobnici sigurno prozvati GRLICA!

  3. Sta to znaci iz reda ostalih, cujem da je doticna Talijanka tj. da je dala izjavu da je talijanka, kakve su to gluposti izjasnjavas se o pripadnosti dva dana pred preuzimanje funkcije. Jel u rodnom listu pise da je talijanka. Boze moj ko sve nije na funkcijama ovaj SNSD-e se ne razlikuje od SDS-a, otisli smo u tri ljepe.

  4. Zasluženo,svaka časta šteta je da takva pamet se ne iskoristi .
    Prnjavoru će sigurno biti bolje sad ,toliki ministri,direktori itd itd.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*