Mikrofin donirao dječije igralište Prnjavoru

Kod Lovačkog doma u Sportsko-rekreativnom centru „Borik“ u Prnajvoru, danas je otvoreno dječije igralište koje je poklon Mikrokreditnog društva „Mikrofin“ mališanima iz Prnjavora.

Ovo je već šesto igralište koje je „Mikrofin“ podigao u gradovima BiH, u nastojanju da dvadesetu  godišnjicu od osnivanja obilježi ukazivanjem na potrebe najmlađe populacije. Šef filijale „Mikrofina“ u Derventi Ljubomir Mijić, istakao je kako se otvaranjem ovog igrališta nastoje odužiti ovoj lokalnoj zajednici  u kojoj uspješno posluju već godinima.

“Ovim smo nastojali da djeci obezbjedimo što bolje uslove, kako više vremena provodili u prirodi i družili se. Moram naglasiti da “Mikrofin” dugi niz godina uspješno posluje u Prnjavoru”, rekao je LJjubomir Mijić šef filijale „Mikorofin“ u Derventi.

Otvaranju dječijeg igrališta prisustvovao je i načelenik opštine Prnjavor Darko Tomaš, koji je izrazio zahvalnost „Mikrofinu“.
“Ovo je bila ideja ovog privrednog subjekta, te im je opština na opšte zadovoljstvo obezbjedila lokaciju kako bi izgradili ovo igralište”, rekao je Tomaš.

Otvaranju današnjeg igrališta pristustvovali su i mališani iz vrtića „Pčelica“. Inače, za 20 godina poslovanja „Mikrofin“ je aktivno doprinio razvoju zajednice u kojoj posluje kroz investicije u kulturu, obrazovanje i humanitarne projekte, podržavši više od 70 škola.

TV K3

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*